Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...
E-TYPE: Нямам търпение да се срещна с вас в Бургас на SPICE Music Festival

„Чух невероятни неща за SPICE Music Festival, така че се радвам, че ще се срещнем с феновете на 90-те именно там! Спомняте си текстовете на парчетата ми, нали?“ Е-Type е един от артистите, които предизвикаха най-голям фурор сред феновете на SPICE Music Festival при обявяването на новината, че и той ще се качи на сцената на един от най-големите фестивали на Черноморието ни!

Това не е първият му концерт в България и той вече знае, че срещата с публиката тук е незабравима: „Наистина обичам България – хората са невероятни, а феновете – фантастични! За първи път, обаче, ще бъда в Бургас, така че нямам търпение да разгледам града и да се срещна с всички вас!“
Бу Мартин Eрик Eриксон, както е истинското име на Е-Type е шведски изпълнител и автор на много песни в стил евроденс. Пробивът му идва в средата на 90-те, а парчета като I just wanna be with you и Set the World on Fire му отреждат завинаги главна роля в денс историята на музиката.
„Музиката на 90-те е уникално съчетание на мелодии с евробийт, което можеше да превърне всеки ден в празник! И всички парчета ни вдъхновяваха взаимно да творим. Днес все още чакам да си чуя такова парче по радиото“ – споделя E-Type, който напоследък прекарва все повече време в студиото и се надяваме, че скоро ще чуем на каква нова музика посвещава времето си там.
Но докато това стане, не пропускайте участието му във SPICE Music Festival, който ще се проведе на 6, 7 и 8 август 2021 на Пристанище Бургас.
„Чух невероятни неща за този фестивал, така че ще се радвам да се срещнем с феновете на 90-те там. Спомняте си текстовете на парчетата ми, нали?“ – шегува се E-Type.
А останалите артисти, които ще видим на сцената на SPICE Music Festival тази година са Maxi Jazz от FAITHLESS, STEREO MC's, COOLIO, C-BLOCK, DJ BOBO, Real McCoy, DJ Alice, U96, Leeroy Thornhill - Ex Prodigy, MASTERBOY, NANA, VENGABOYS, E-Type, Jenny from Ace of Base и, разбира се, дългоочаквания реюниън на Дони и Момчил, без които 90-те в България никога нямаше да бъдат същите!

Антоанета ТИТЯНОВА

Билети за фестивала все още могат да бъдат закупени на https://ticketstation.bg/spice-music-fest , в офис мрежата на EasyPay и в магазини „На Тъмно“.
За повече информация за фестивала www.spicemusicfest.bg или https://www.facebook.com/spicemusicfest/, в Youtube: https://bit.ly/2IkrRuJ и https://www.instagram.com/spicemusicfest/