Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Станка Ангелова: „Ще има протести, интриги, смяна на министри, но правителството остава“

Станка Ангелова от 4 десетилетия се е наложила с безспорното си ясновидство да предрича важни събития и обрати в живота на хората. Търсеха я за съвет и помощ преди демократичните промени, както и сега. Няма политически лидери от някоя от партиите, били на власт, да не са я потърсили за съдействие. Въпреки това Станка Ангелова предпочита да не е в светлината на прожекторите, въпреки че е автор на две популярни книги, нейните прогози излизат седмично в печатни и електронни медии, а бизнесът й е свързан с екологични проекти. Помолихме преди настъпването на есента наложената с авторитета си и с точните си прогнози Станка Ангелова да даде своя коментар за предстоящите събития.

Целият ми живот е орисан да помагам

Умееш да проникнеш в съдбата на непознатия? Как?
-Мога да го сторя, ако съпреживявам с дошлия и добро, и зло. За да работиш с хората, трябва да си необременен, скромен и почтен, да вярваш в Бога и възмездието. Така че съм приела ясновидската участ не като привилегия, а като обет в служба на другите.
Натоварвам се, когото правя предсказание, защото вниквам в енергийния информационен поток и нямам право на грешки. Има хора, които са с по-леки житейски съдби или самото им биополе е по-лесно за проникване, докато има други – с много тежки изпитания и карма в този живот. И аз приемам малко или много по нещо от всеки.

Много хора търсят от десетилетия твоята подкрепа и съвет. Защо?
-Животът никак не е лесен, защото освен собствените грешки и бездействие, човек се сблъсква с негативизма и на околните. Тогава дори обозрими ситуации в живота не се реализират.
Боли ме, че често хората не познават себе си, искат някой друг да им каже какво да правят, погребали са дълбоко в себе си хубавите си човешки качества.
Според моите усещания около нас има някакво универсално информационно поле, защото в пространството е пълно с енергия, която носи разнообразна информация, в която се съдържа минало, настояще и бъдеще. Мозъкът често изпраща предупредителни сигнали, затова е добре да чуваме вътрешния си глас и да се съобразяваме с поличбите. С ясновидството си аз, а и хора с по-силна интуиция, улавят от това, което е важно за оцеляването в критичен момент или при важни житейски ситуации. Обикновено тези умения и състояния наричаме шесто чувство или предчувствие, ясновидство или интуиция.

Прогноза за България и света

• Няма да има предсрочни избори, каквито и политически интриги да има.
Ще станем свидетели на много спекулации, задкулисни игри и демагогия, на опити за разтърсване на властта - стачки, различни недоволства и протести ще се организират, но въпреки тези провокации и действия, правителството се запазва. Министър председателят Бойко Борисов няма да подаде оставка. Ще има две промени на министри.
• Вицепремиерът Валери Симеонов може да създава напрежение, но знае,
че дори и да се отдръпне от управлението, на негово място ще влезе „Воля“ и това правителство ще продължи мандата си. Патриотичните сили имат противоречия, търкания и се опитват да са активни в управлението, но въпреки разногласията, ще съумеят да запазят единството – защото само така са сила. И в бъдеще Обединените патриоти ще работят в триединство, защото така имат повече шансове, отколкото поотделно. Когато работят заедно всички печелят повече, отколкото ако са разделени.
• Корнелия Нинова засега остава да управлява опозицията и БСП, добре
се справя като лидер. След известно време ще заеме друга длъжност, подобно на Мая Манолова, и тогава на нейното място ще застане млад човек. Дотогава тя остава на ръководната позиция, управлява добре опозицията, умее да пленява електората, да атакува и да се възползва от пропуските в управлението, има лидерски умения.
• От септември започват стачки от едно или друго естество, като целта е
да падне правителството, но за всяко недоволство има лек и управляващата коалиция ще намира подход да излязат от ситуацията. Недоволни винаги ще има, все някой ще иска нещо – така е било, така ще бъде.
ДПС продължава да е в ситуация, подобна на сегашната. С времето ролята й ще отмира.
• На този етап е добре, че не се продаде ЧЕЗ.
• Тръмп много говори и гърми, а после отстъпва. Нещата не стават така,
както ги говори. Ще се съобразява реално и с Русия, и с Европейския съюз, с Китай, с Корея и т.н.
• Ердоган ще продължи добра и толерантна политика към България, ще
поддържа добри отношения, ще търси общ език. Правилна е политиката, която водят Борисов и Ердоган за добро и отношения.сътрудничество.
• Европейският съюз няма да се разпадне, както се тръби. Англия излизат,
но други страни ще се присъединят. Стремежът на Макрон и Франция да излязат на предна позиция, не става. Германия и Меркел ще са водещи.
Няма да влезе еврото в България реално до 5 години.
• Как да спреш природата, не можеш да я контролираш. Ще има 1-2
палежа на гори. Няма да има страшни стихийни бедствия, каквито виждаме в други европейски страни и по света.
• По-продължително лято ни очаква, топла есен през октомври и ноември.
В сравнение с другите държави сме покровителствани свише по отношение на бедствия и природни катаклизми. В края на годината ще има едно земетресение, но без жертви и разрушения.
• Ще има поскъпване, но не реално, а изкуствено нарастване на цените от
посредници и търговци.

• Много хора идват при мен и основното, което ги вълнува е работата.
Много работни места се отвориха в туризма, земеделието – една идея по-добре са нещата спрямо предходния период. Вижда се светлина в тунела.
• Годината е сравнително добра за България. Няма страшни пандемии,
болести, дори заболяванията и взетите мерки при при животните, бяха пресилени. Може да се каже, че Господ ни закриля.

Връзка със Станка Ангелова - http://stankaangelova.com/predskazaniya

Виктория МИЛЧЕВА