Банер
Ясновидката Зеви събира разделени семейства

Една от най-добрите и скромни ясновидки в България
Отказва се от кариера на певица зад граница, за да помага на хората

Зеви е сред най-търсените пророчици от медии и от потърпевши. Повече от 16 години името й е в публичното пространство, въпреки че дарбата й е по рождение. Потомката на именития Хасан ходжа в младостта си работи като певица и пее в Скандинавия и Япония. Докато се обрича да служи на хората.

„Моля се постоянно за всички хора на света: да няма зло, агресия, глад, смърт... Не можеш да се молиш само за себе си, защото си част от другите. Имам молитви, които ги повтарям стотици хиляди пъти: за болести, за пари, събиране. Не деля хората. Човек, когато вярва в Бог, няма значение дали е будист, христянин, мюсюлманин. Служител е на Господ. Обръща се към една и съща сила. Моите сили са опасни. Ако сбъркам, няма оправдание. Ако помогна на човек с лоша душа, ме наказват. Божият пръст застава пред лицето му. Когато е писано нещо да стане, става”, споделя потомката на чародейката от Самоков Булата.
Зеви се обрича в служба на Бога и завършва богословие в Турция и в България. Тя е от най-боголюбивите жени, които съм срещала. Моли се неколкократно всеки ден. Изрича най-малко по 16 000 пъти кратките молитви. Известна е с това, че умее да събира разделени семейства, да стабилизира провален бизнес, да намира изгубени вещи, да вижда минали и бъдещи събития. Но ако имате нечестиви планове и помисли, стойте далеч от нея. Зеви е категорична, че не може служител на Бога да вършиш зло.

За какво идват най-често хората при теб?
- Преди всичко за ясновидство, но явно от моята баба Булата ми идва силата да събирам разделени хора, да развалям магии, да заздравявам семейства, да сдобрявам брат и сестра. Търсят ме при фалит, хора, на които бизнесът им не върви.

От интересен род произхождаш!
- Да, дядо ми е бил ходжата Хасан от Велико Търново. Моя баба е Забулената, която мълвата твърди, че е вдигала умрял. Като млада тренирах спортна гимнастика и бях на лечение в Самоков и лично усетих какво страхопочитание имат хората към Булата. Ясновидската дарба имам от дете. Повратна точка бе смъртта на баща ми. На 4-години съм спряла да ям с дни, след което хората около мен забелязват, че каквото казвам, се случва. Предупреждавала съм хората около мен за неща, които ще се случат: кой ще дойде, къде се намират изгубени вещи. На 13 години ме изпратиха да уча “Имам хатиб”(шариат) в Турция. Беше ми трудно, защото за 3 месеца трябваше да науча турски, после арабски, английски. След Богословския колеж за девойки, който е четиригодишен, се върнах в България и тук завърших Ислямския институт. Когато ти е дадено трето око и дарба да помагаш на другите, това е по Божията воля.

Какво мислиш за магиите?
- Магията не е игра. Не може да се изнасилва чужд човек да върша нещо, което не желае. Правят магия на един, а удря всички, най-вече детето в дома. Животът ми е изтъкан от множество житейски случаи. При някои има, при някои – не. В живота на хората има моменти на застой. Всичко те дърпа назад и те спира. Каквито и усилия да хвърляш, са напразни. Подобни периоди са няколко в живота, но те са нормални. Зорлем искат хората да им кажеш, че са омагьосани. Такива хора са хляб за шарлатаните. Господ дава периоди на размисъл, праща страдание, но това не е плод на външна намеса, а е по Божия воля. Мнозина забравят, че има Бог и небесна намеса.

Ти разваляш магии, но отказваш да правиш. Защо?
- Преди да гледам, изричам молитви. Правя контакт с чистата сила на Бога, която ми праща светлина. Някои мислят, че имат дарба, а са слуги на злото. Какви Божии служители са щом правят магии, разделят съпрузи, провалят живота на хората? Не може да си праведен, а да разбиваш семейства, да караш хора да се поболяват. Те изнасилват индивида да прави нещо против волята си. Връщам подобни хора. Идвала е при мен известна манекенка с множество титли за красота. Има си любовник - супербогат, купил й е скъпа кола и иска да го разведе. Отказах й, защото не мога да вляза в грях за нея.

Кой и защо прави магии?
- Правят ги първо от завист, второ - свекървите. Синдромът свекърва е неизлечим. Страшна работа е. Майките правят магии на синовете си и провалят живота им, семействата им, поболяват внуците. Това е болестно състояние. И аз имам син, но никога не бих му направя магия, дори да се омъжи за неподходяща жена. Това е престъпление. Дойде при мен шофьор. Сключил брак, но не му върви. Казах му да погледне колана на булчинската рокля. Обади ми се, че видял каквото му казах. Още в деня на сватбата им е направено да не им върви. Нима това е майчина обич?

Българите повече магии ли правят от другите?
- Завиждат хората, правят магии и не мислят какво носи тя. Българи, сърби, македонци, турци... много завиждаме. Боли ни, че някой е успял, че си е построил къща, че е хубав. И му причиняват зло. Идват преуспели хора да им върна щастието и късмета, да променя живота ми. Спомням си за семейство бизнесмени. Всичко им тръгва зле. Заведоха ме в офиса, а жената ми рече: “Какво ще ровите?” Накарах ги да погледнат в дивана и намериха парцалена вуду-кукичка, прободена с иглички. Бизнесменката като изтърбуши саксията откри 3 парички с кафяви бабуни. Убедиха се, че съдружникът им прави магии. Очистиха се и бизнесът им потръгна.

Разказват, че не приемаш всеки?
- Така е. Видя ли, че има нечестиви помисли, връщам. Беше дошла при мен висша държавна служителка. Ясновидка съм и веднага видях в огромната й чанта пачки пари, увити във вестник. Изгоних я с думите, че взема хляба от устата на хората, че прибира рушвети за един подпис. Мислех да се изнасям от дома, когато изгоних една мутра.
Развалям магии, за да има берекет, да не се губи бизнеса, да се заздрави семейството. Като направят на някой магия, започва да катастрофира, застигат го неволи, поболява се. При мен идват хора богаташи, доведени до фалит. Спомням си за виден бизнесмен. Купил на жена си апартаменти в София и Испания, последен модел мерцедес, а тя му прави магия за смърт - да му вземе богатството. Дойде при мен плачещ, болен, без сили. Случаите са безброй.

Какво трябва да знаят хората?
- Да търсят светлината в душите. Доброто да надделява. Трябва да спрем да мислим зло на другия. Мислите на хората се чуват и предизвиква негативни процеси. Нека бъдем по-добри.

Bgbezgranici.com
Ясновидката
Зеви
работи само за добро!
0888 981 600
878 585 600