Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

От Варна прекъсват „черната серия” на волейболните ни национали

 Специален ритуал бе извършен днес във Варна, с цел прекъсване на „черната серия” на волейболните ни национали. Ритуалът, на основа рибен курбан и няколко свръхтайни процедури, бе направен от известния ясновидец Божидар Караджов, по молба на върли фенове на Националния ни тим по волейбол.

 Надеждата е, че чрез дарбите си той ще въздейства на космическата енергия, за да може нашите момчета да прекъснат серията си от постоянните 4-ти места на големи спортни форуми. Статистиката сочи, че от 2009 година насам, мъжкия ни отбор не е завършвал по-напред от 4-то място. Тогава – на Европейското в Истанбул-Измир, отборът завоюва бронзовите медали. На следващото – през 2011 г. във Виена-Прага бе 6-ти. На Световното през 2010 г. в Италия се класира на 7-мо място, на Олимпийските игри в Лондон бе четвърти, а на Световната лига – и тази, и през миналата година, игра за трето-четвърто място, но не стигна до бронза.

Божидар Караджов, който е автор на няколко книги по футурология, има голям опит с неутрализирането на нискочестотните физикални вълни чрез енергийни въздействия и влияния. Чрез методите си той е променял множество съдби в индивидуален и общ характер. Преди години, помолен от част от най-запалените фенове на ПФК „Левски”, той извърши тайния си ритуал, като след това отбора постигна редица успехи, сред която и феноменалната победа над носителя на Купата и Суперкупата на Италия „Лацио” с 1:0 през декември 2009 г., когато и лично присъства на двубоя в Рим. За разлика от тогавашната ситуация сега кармата не е силна. Друг проблем е и краткия срок, но Божидар Караджов положи всички сили за енергийно въздействие. Чрез ритуала той атакува главно енергийната и емоционалната обвивка на човешкото тяло, изпращайки целенасочен и изключително силен положително зареден импулс, с който влияе директно върху етерния слой на човешката тяло. Така негативната енергия се премахва и се заменя с положителна, която въздейства на геомрежата на всичките момчета в отбора.
За контакти и записвания:
Божидар Караджов - ясновидец
гр. Варна
GSM: 0899 / 697-393
http://www.bojidar-karadjov.com/
Виктория Милчева