Банер
Прогнозите на астроложката на „България без граници” Станка Ангелова

Хубава реколта и плодородие ще имаме тази година

Политици, учени и хора на изкуството от десетилетия търсят чудотворката от Златица да прозре бъдещето им. Повече от четвърт век тя е сред най-търсените и популярни български ясновидки.

 

Как проникваш в миналото и бъдещето на човека?
- Нужно ми е да постоя срещу дадено лице не повече от 2 минути, да усетя вибрациите му – нищо повече. Улавям без усилие картини от живота. По телефона ми трябват име и рождена дата.

За какво питат най-много хората?
- Никой не ходи за хубаво при ясновидци. Идват при злополуки, кражби, болести, нещастия, разводи, за бизнес дела, за всякакви битови и житейски проблеми - скарали се и не могат да се погаждат, за семейни и сантиментални въпроси. Естествено и за да им лея кулшум, при родови проклятия и магии. Аз съм от тези хора, които не отстъпват от принципите си. Човеколюбива съм и обичам да помагам на другите. Съпреживявам всичко. Усещам отрицателната енергия, боли ме за всички, които идват при мен с житейската си драма. Клиенти са ми много политици, медици, професори, творци. Някои са ми приятели, защото ме приемат като семеен консултант - търсят ме за съвет при всеки проблем. Задължително насочвам хората към доктор, психолог, когато видя здравословен проблем. Много хора смятат, че имат магия, но не е така. Те имат нужда от специализирана медицинска помощ, диагноза и лечение.

Съществуват ли нетативни вмешателства – магии?
- Магията е посегателство над човешкото биополе, не е внушение. Прави човека неузнаваем. Променя начина на мислене, на действие, дава друга насока в живота. Не е толкова често срещана колкото си мислят хората, но я има. Магия за хубаво няма, но по-страшни са родовите проклятия.
А леенето на куршум кога се прави?
- При уплаха. Така се лекува страх, депресия, заекване, напикаване... Отстранява отрицателната енергия, натрупана в човешкото съзнание и душа. Мен ме е учила баба ми, която го е наследила от своята майка Сабина. Станка Ангелова е потомка на известни знахарки от миналото. Повече от четвърт век чудотворката от Златица е сред най-търсените и популярни български ясновидки. Политици, учени и хора на изкуството от десетилетия я търсят да прозре бъдещето им.

Прогноза за България
- Очаква ни добра реколта и но това не означава, че земеделците ще са доволни. Ще има хубава реколта от жито, картофи, от повечето земеделски култури.
- Симеон Дянков, Цветан Цветанов ще продължат и втори мандат. Дянков ще даде всичко от себе си и ще е по-отстъпчив при отпускането на пари за пенсии и за социалната сфера, образованието и културата.
- Премиерът Борисов ще продължи да е безкомпромисен и да показва, че метлата е за всички, който не работи честно и както трябва.
- За България периодът е добър – няма да има атентати, нито големи земетресения. Леки ще има през пролетта и есента. Годината е хубава.
- Плевнелиев няма да вдига много шум около себе си, но ще върши добре работата си като президент. Ще печели изгубени позиции, ще съумее да вдига престижа на страната, добър избор е неговата кандидатура.
- Туризмът ще продължава да е стабилно перо за нашата икономика. Все повече интерес ще има към зимните ни курорти.
- Спортни успехи ще имаме през тази година. Ще се види, че българския народ има младо поколение от талантливи спортисти.
- Страната ще спечели пари от еврофондове, ще се преодолеят трудностите и все повече ще се измъкваме успешно от кризата.
- Около Мирослав Найденов ще има напрежение, но той ще съумее да намери общ език с производителите. Важно е да спечели доверието им.
- Обама няма да го преизберат за президент на САЩ.

За контакти : 088 5408779 , 088 9887367 stankaangelova.com/