Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Бизнес хороскоп за 2012 г. на редакционния астролог Станка Ангелова

Овен
Успех

През 2012 година настъпва успешен период за вашия бизнес, особено последното тримесечие. Първото четримесечие избягвайте еднообразието и рутинната дейност.

Действайте според обстоятелствата и бъдете по-гъвкави. Инвестирайте смело през първото шестмесечие, а от юли до декември е време да жънете успехи и да сключвате на договори. Пътувате постоянно.

Телец
Прогрес

През 2012 година ви очакват новости и прогрес в бизнеса. Най-значимите позитивни промени очаквайте в края на годината. Пролетта е време за създаване на нови позиции и контакти. Внимавайте при сключване на договори и при поемането на ангажименти през второто шестмесечие. Не смесвайте деловия с личния живот, защото тогава може да се нетъкнете на неприятности.

Близнаци
Промени

Първото четиримесечие сте способни да внесете промени в бизнеса. Постигате успехи и печелите, благодарение на уменията си. Първото шестмесечие стабилизирате работата си и всичко онова, което ви носи приходи. Увеличават се ангажиментите ви и това внася стабилитет в живота ви. Заложете на сигурното и ще спечелите.
Най-подходящият период за израстване в кариерата и за печалба през годината е второто полугодие - от юли до декември.

Рак
Креативност

Първото тримесечие на годината е много плодоносно и креативно за вас. Стабилизирате материалното си положение. Годината е подходяща да стартирате нови дейности, но преди това планирайте и анализирайте внимателно ситуацията.
През второто тримесечие изчакайте и не рискувайте. Бъдете внимателни до края на юни и през септември. Прогонете стреса с релакс. Дайте си малко почивка.
Добър период за бизнеса ви настъпва есента и особено през декември, когато трябва да сте много активни. Това е времето, когато най-много ще печелите и ще са налице резултатите от свършеното.

Лъв
Стабилитет

Годината се очартава да е благоприятна, без катаклизми и сътресения. Материалното ви състояние ще е стабилно, без чувствителни възходи и спадове. Второто шестмесечие е доста по-плодоносно, като най-плодотворни за вас във финансово отношение са месеците в края на годината - от октомври до декември.
Първото тримесечие ще е изпълнено с труд, ангажименти и задължения. Това е периодът, когато се поставя на изпитание вашия професионализъм. Пазете се от загуби първите два месеца. След това можете да си отдъхнете и да работите с повече лекота.

Дева
Просперитет

Очаква ви една силна година, изпълнена с финансови придобивки. Ако не сте доволни от професионалното си израстване, сега е времето да направите успешна смяна на работата до лятото. Бъдете целенасочени в началото на годината, за да постигнете успех и финансова стабилност в края на 2012 г. Есента можете да рискувате и да се впуснете в по-крупни и мащабни проекти. Направете го след лятото. Дерзайте, защото месеците до края на годината са изключително успешни за вас. Не се колебайте да инвестирате през февруари и март, което ще подобри и ще стабилизира материалното ви състояние в първото шестмесечие. Планирате съвместо пътуване. Лятото е най-благоприятния период – от юли до септември. Тогава можете да инвестирайте и в покупка на имот.

Везни
Инвестирайте

Тази година ви носи желаната материална стабилност и просперитет. Все пак бъдете внимателни и не рискувайте излишно, особено през лятото. Най-критичен е месец август. Планирайте действията си и заложете стабилни основи до май. Първото шестмесечие работете усилено, но заложете на анализа, а не на емоциите, за да спечелите. Действате интуитивно, инвестирайте в недвижими имоти и ще спечелите.

Скорпион
Градивност

През тази година започва един нов и успешен етап от живота и в работата ви. Предстои ви успех и скок в кариерата, които ще са особено осезателни през първото шестмесечие. През второто полугодие заложете на структурните проекти и на добър екип, благодарение на които ще постигнете желаните успехи, особено в края на годината. Не харчете повече от необходимото. След усилени периоди на работа, си дайте нужната почивка и пътувайте.

Стрелец
Кариера

През годината ви предстои шеметна кариера и прогрес в работата ви. Просперирате с упорит труд, новаторство и креативни идеи. От началото на годината до октомври е благоприятният период, когато трябва да поставите стабилните основи.
Заложете на добрата организация и действайте с размах. Не се плашете от трудностите през лятото и намерете опора сред близките си.

Козирог
Благосъстояние

Съдбата ви поставя на изпитание през тази година, което издържате и подобрявате материалното и финансовото си състояние. Завършвате годината с позитиви.
Изграждате здрава и стабилна основа за вашия бизнес, като най-благоприятният период е през пролетта и лятото – между април до юли.
Не се пречупвате от трудностите, което ви гарантира тази година успех и благополучие. Най-добрият период за инвестиции е последното тримесечие и в края на годината. Залагате на сътрудничеството и партньорството, което подберете внимателно.

Водолей
Доходи

Годината ви предоставя много възможности за промяна и за по-успешен и доходоносен бизнес. Ако сега го направите, ще се радвате на стабилно материално положение и благополучие през следващите години. Успявате да съвместите полезното с приятното, работата с удоволствието.
Отхвърлете бариерите, които ви спъват. Годината е много подходяща да започнете нова и по-перспективна работа.

Риби
Шанс

През 2012 година ще имате шанс в професията, както и възможност да започнете нова работа. Най-благоприятният период е през първото пологодие. Постигате позитивни резултати в кариерата, стабилизирате материалното си състояние. Работите усилено, като не се щадите и се раздавате на сто процента. Способни сте да внесете промяна в бизнеса през лятото, като най-удачният период е от юли до ноември.

За контакти : 088 5408779 , 088 9887367  stankaangelova.com/