Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Любовен хороскоп за 2012 г.

на редакционния астролог Станка Ангелова

Овен
Щастие

Ще се радвате на по-стабилен емоционален живот. През 2012 имате възможност да се погрижите да разцъфне още повече вашата любов.

Годината ще е изпълнена с много и незабравими романтични изживявания. Усещате любовта около себе си и възнамерявате да увеличите нощите, изпълнени с копнеж и дните, изпълнени с флирт. Нищо не ви спира. Няма забранени зони за вас. Готови сте да консумирате с пълни шепи любовта. Очаква ви топла зима, особено през февруари. Предстои ви жарко лято, дори и през септември. Така и ще завършите годината. Силен период в емоционалната сфера очаквайте през май, юни и в края на годината.Чувствате се уверени и не мислите да възпирате чувствата си.
Лека дисхармонията между Уран и Плутон ви налага да внесете още промени. Лесно и простичко водите разговори помежду си и това ви помага да настъпва едно истинско възраждане на чувствата, които ще подсилят вашата връзка и страст към партньора.

Телец
Страст

Юпитер бди над вашите чувства и връзка до 12 юни. Очаква ви година, изпълнена с любов и разбирателство. Все още имате време да се освободите от ситуация, да намерите пристан, да поставите определени условия или да внесете повече тръпка във вашата връзка. Вече сте наясно с вашите желания и това ви помага да тласнете вашето партньорство в желаната посока и към по-добро съжителство.
Напрежението през деня ви кара да търсите спасително хапче в любовта. Продължавате да прелъстявате, но нямате намерение да останете само с флирта. За вас интимностите не са неареална фантазия, а жадувана реалност.
Имате потребност от обич, както и от неустоимо вкусно ястие. Сега е времето да предложите брак на партньора, когото обичате. Направете го преди ноември.

Близнаци
Успехи

Очаква ви страстна и изпълнена с романтика година. След като бяхте достигнали до дъното във вашите отношения, ви предстои година, изпълнена с вълнуващи емоции. Особено във второто полугодие Юпитер ви освобождава от обвързващите окови, които отхвърляте с лекота и започвате да се радвате на истинската любов. Прекъсват се конфузните ситуции, изчезва студенината в отношенията. Имате възможност за нова любов, за нови контакти или за обновяване на връзката. Не само желаете да се потопите в любовта, но тя изпълва изцяло живота ви.
Внасяте промяна. Сексуалността е начин да изразите вашата личност и желанието за живот. Естети сте по душа и търсите изисканост и чувственост в партньора. Понякога искате повече, отколкото можете да получите. Но за вас интимността има повече измерения.

Рак
Романтика

Плутон не спира да променя живота ви в интимната сфера. Предоставя ви множество възможности, при условие че успеете да внесете промяна в отношението си към партньора и в живота си.
През второто тримесечие на годината Венера ви подкрепя и внася значима емоционалност и пълноценност във вашата връзка. Между вас и партньора има повече откровеност. Вие предвкусвате удоволствието да бъдете в прегръдките на любимия човек. Срещате любовта през май и юни. Вие сте романтична натура, която не е загубила младежката тръпка. Чувствата ви са подложени на изпитание в началото на годината и особено през пролетта и през есента. Критични са месеци за вас, когато трябва да сте много дипломатични са януари, април, август и септември.
Вашето въображението поддържа вашите фантазии, което ви прави щастливи и подклажда страстите ви. Вживявате се в различни ситуации, за да задоволите своите копнежи. Ако връзката ви не е стабилна, пазете брака си и съжителството си от разпад. Всяко зло обаче е за добро.

Лъв
Идилия

Тази година е изпълнена с много чувства, сюрпризи и съблимнии моменти. Вие сте вечно влюбени, но през април преживявате върховно щастие, което продължава до септември.
Обичате да сте инициативни, да сте завоевател на сърца. Вие сте консуматор, който и денем и нощем мисли за любов. Страстта е част от вашия темперамент. Есента е време за промяна. Често през 2012 година ще си задавате въпроса кой път да следвате.
Минавате през всички възможни фази на любовта: съмнение, страст, осмисляне и копнеж. Кое ще изберете – това, което ви дава сигурност в чувствата или което ви тласка в прегръдките на партньора? Отговорът е: тази година щи дадете точна преценка на интимния си живот и ще огледате от всички страни вашето партньорство. Това трябва да стане преди 5 октомври, когато Сатурн влиза в Скорпион. Каквото сте изградили като база дотогава, ще покаже накъде ще се развият в бъдеще вашите отношения.

Дева
Просперитет
Любовта е пред вас. Лятото и особено през юни ще изживеете силна и страстна връзка.
Плутон ви помага да внесете промяна във вашата връзка в дълбочина и да измените формата й. Можете да разчитате на подкрепата на съдбата, която ви кара да промените ежедневието си, като се освободите от ненужните задръжките. Уран ви помага да освободите чувствата си и да дадете воля на желанията си, а защо не и на страстта.
Вие умеете да омайвате със слова. Резервирани и деликатни, вие сте изпълнени с възвишени чувствени, но едновременно с това знаете да се владеете и да сте премерени в действията си. Умеете да изчаквате подходящия момент, да не насилвате чувствата на вашия партньор. През първото тримесечие е добро да внесете жадуваните промени у дома. През лятото можете да продължите работата по дома, което ще внесе допълнителна топлота във връзката. Понякога сексуалните ви фантазии са по-смели отколкото реални преживявания с партньора, но това ви прави по-нежни и романтични.

Везни
Стабилност

Ако проявите търпение и откровеност, 2012 г. за вас ще е богата на събития. Ще се радвате на светлина в чувствата. До 6 октомври Сатурн е във вашия знак и ви кара да заложите на чистите и неподправени чувства, на искреността във връзката. Можете да разрешите недоразуменията и да възродите чувствата с любимия. Ако сте честни в отношенията, вие няма от какво да се страхувате за вашата двойка и любов.
Вашата чувствителна натура копнее да открие идеалния партньор. Не се осмелявате да използвате цялата палитра от чувства при прелъстяването. Предпочитате да сте предпазливи и да откриете страстта, само ако сте сигурни в партньора и чувствата му.
Търсите върховната хармония на силните взаимни чувства. Не драматизирайте проблемите с любимите ви хора.

Скорпион
Градивност

Тази година страстта изпълва вашия интимен живот. Съумявате целенасочено да канализирате своята изпепеляваща енергия и така дарявате партньора с незабравими изживявания.
Не спирате да експериментирате в стремежа си да откриете повече романтика. Радвате се на семейна подкрепа, благодарение на дипломатичността си.
Чувствате се раздвоени. От една страна сте готови на промени, за да откриете хармонията в любовта. Готови сте да внесете нестандартни идеи и решения спрямо партньора. От друга, Юпитер ви кара да следвате рутината и досегашните отношения.
Ако срещате затруднения, Плутон ще ви помогне да обърнете друга страница от взаимния живот. Съдбата е благосклонна към вас. Отърсвате се от страховете и емоционалните си колебания.

Стрелец
Партньорство

Годината ви носи любов, а на някои брак. Вие имате по-специално виждане за истинската любов. Искате да преобразите взаимоотношенията с вашия партньор из основи.
През 2012 г. всеки един от вас двамата трябва да положи усилия, за да се почувствате щастливи. От юни Юпитер се противопоставя на вашия знак, което означава едно: ако чувствата са силни, ще продължите напред, ако проблемите не спират, това ще е краят на партньорството ви. Жизнерадостни и влюбчиви сте. Готови сте да изживеете всякакви емоции. Все пак направете анализ на вашата връзка.
Обичате да излизате извън традиционното, но не бъдете импулсивни при вземането на важните решения. Физическото привличане за вас е възможност да почувствате другия и да надскочите пречките.
Годината може да ви донесе рожба – плод на вашата любов. Не знаете дали сте на правилния път и дали чувствата ви са истински. Облегнете се на миналия опит, за да избегнете разочарованията.

Козирог
Благосъстояние

Силна и емоционална година ви предстои. Конфигурацията на планетите – квадратура между Плутон и Уран и тригон с Юпитер, ви дава възможността да откриете щастието в любовта. Надявате се да промените отношенията си в интимната сфера с партньора, да осъществите стабилна връзка.
Отворени сте за новото и повече от всякога сте обърнати към човека, когото харесвате. Вашето желание ви кара да действате и това предвещава изхода – ще изживеете щастливи мигове с любимия. Зад една студена външност вие криете една чувствена натура, романтична и страстна душа. За вас любовта е нещо свято, на което се посвещавате изцяло.
Юпитер ви помага да разкриете своята същност и сантименталност, кара партньора ви да ви преоткрие една съвършено различна персона. Някои неангажирани могат да се лутат от една интимна връзка в друга, но по-добре заложете на хармонията.

Водолей
Взаимност

Вие сте разумна, но въпреки това ще изживеете една вълшебна година. Искате да изживеете докрай всички възможни чувства във вашата връзка. Вдигате крак от спирачката и не се страхувате да се гмурнете в емоциите. Заедно сте във всичко – в ежедневието, в брачното ложе, навсякъде. Годината е добра да преосмислете партньорството си. Направете преоценка на връзката си, потърсете идеалния партньор. Сатурн през октомври активира нанесени рани и това е велоколепна възможност да се освободите от ненужна връзка.
Вашето тяло се подчинява на чувствата ви, желанието и удоволствието ви кара да се отдадете изцяло. Не обичате да устояват на вашите чувства. Обичате да налагате идеите си и страстите си. Годината може да ви зарадва с нов член на семейството.

Риби
Чувства

Предстои ви хубава и успешна година, която може да завърши и с брак. Семейните ще се радват на стабилен брак. Имате възможност да се почувствате щастливи в една стабилна връзка.
Радвате се на обичта на любимия и намирате решение на колебанията си. Умеете да възраждате чувствата, въпреки изминалите мигове. Държите на леката дистанция, защото държите на независимостта си. Партньорът ви умее и ви гласува доверие, а това засилва още повече чувствата ви.
Изпълнени сте с копнежи и страсти. За вас любовта е като тайнствен ритуал, като свята церемония, начин да се слеете с тялото и душата на любимия човек.
Гмуркате се в море от чувства, за да преоткриете различието на емоциите. Животът ви е изпълнен с приятни изживявания и авантюри. Ако не сте семейни, ви предстои нова и интригуваща връзка.
За контакти : 088 5408779 , 088 9887367

stankaangelova.com/