Банер
Малина Николова предрича благодатен период за българите

- Пловдивската пророчица предсказва за България позитивна и креативна 2012 година.
Вече десетилетие Малина Николова е сред най-търсените наши ясновидки от Южна България. Освен в Пловдив, тя редовно се среща с хора, които искат да узнаят бъдещето си в Гърция, Испания, Финландия и други страни. Титуловат я я като най-добрата българска екзорсистка, търсена за разплитането на сложни житейски ситуации.

Малина Николова е четвъртата в рода си пророчица по женска линия, която умее да предсказва и да връща щастието в живота на хората. Макар да има друг семеен бизнес и никога да не е предполагала, че ще продължи пътя на известните си родственички знахарки прабабите Сабина и Дона, тя никога не връща хората, които постоянно я търсят за съвет и помощ.
Малина Николова има хубава професия и семейство, майка е на две деца, но не обръща гръб на човешкото страдание и умее да сътвори чудото в живота на влюбени и бездетни. Може би затова потокът от хора при нея не секва.

А ето и каква е прогнозата на Малина Николова за идващата година? Предлагаме ви прогнозата на пловдивската ясновидка №1:

Какво очаква България през 2012 г.
- 2012 година ще е значително добра година. Ще има реформи в страната, които ще засегнат най-много сферите на образованието, здравеопазването, туризма и бизнеса, и то в позитивна посока.
- Ще се отварят повече работни места.
- Зимата тази година ще е по-студена – очаквайте една истинска зима. През януари и февруари ще има по-студени периоди. Няма да има много сняг, но ще има доста периоди с минусови температури.
- Реколтата ще е доста добра. Богата житна реколта и много зеленчуци ще радва земеделците.
- Хубавото е, че няма да има големи природни бедствия. Природата е благосклонна към нас. Ще има леки земетресения и наводнения, но няма да са опасни.
-България ще си поеме въздух в края на годината, вижда се светлина. Все повече на Запад ще оценяват възможностите на българите. Българският бизнес ще показва повече, че на него може да се разчита.
-Пенсионната възраст, въпреки протестите, ще се вдигне. Пенсиите се покачват едва пролетта. Вдигат заплатите повече през 2013 – 2014 г. Тогава ще се стабилизира социалната политика.
- Добри постижения ще има в здравоопазването, но и проблемите ще продължат.
- Продължавам да повтарям, че няма да ни приемат в Еврозоната до 2013.
- Независимо от атаките, кабинетът остава. Министър Дянков има силен характер и способности. И той, и Цветан Цветанов ще изкарат и втори мандат. Министър-председателят Бойко Борисов ще управлява твърдо и сигурно.
- Очакват се стачки в здравеопазването, при студентите.
- Поскъпване ще има, ще се покачват цените, но не драстично.
- Преговорите за АЕЦ „Беляне” ще продължават в благоприятна за страната ни посока. Договорът ще се сключи с по-добри за България клаузи.

ЗА КОНТАКТИ:
МАЛИНА НИКОЛОВА
0884/507 335 ,0889/333 750