Банер
Най-добрият приятел на човека

Кучето си е спечелил от векове славата на най-добрия приятел на човека. Този принцип важи с пълна сила в Холивуд, тъй като четириногият любимец е най-верният партньор на знаменитите личности. Те постоянно менят партньорите си, но не и домашните си любимци.

Шарлийз Терон
Казват се, че кучето прилича на своя стопанин. Не е ли удивително, че чаровната актриса си е избрала сладък кокер шпаньол, който дори по златния косъм наподобява на популярната дама.
Марая Кери
Тя е звезда, кучето й също. Любимият пес на певицата от порода джак ръсел е главен герой в доста от видеоклиповете на Марая. Придружава една от най-богатите американки навсякъде, включително и на светски партита в страната и чужбина. Покрай звездната си стопанка е станал толкова популярен, че вече има фен клубове къде ли не.
Памела Андерсън
За разлика от големия бюст, размерите на нейния любимец са повече от скромни. Звездата от "Спасители на плажа" не се разделя от своя питомец - джобен формат. Носи го със себе си като част от аксесоарите си.
Къртни Кокс
Понякога третият в любовния триъгълник е необходим. По думите на звездата от сериала "Приятели", появата на кучето в дома й е загладило търканията й с Дейвид Аркет. Бракът им укрепнал след появата на четирикракия член на семейството.
Ан Никол Смит
Пищната секси актриса е готова да хлопне вратата на всеки мъж, ако не се държи почтително с нейната болонка. Палави, непринудени и закачливи, и двете са си лика-прилика.
Крисчън Слейтър
Актьорът дели всичко с любимия чернолик домашен любимец. Както повечето звезди, предпочита малките породи, защото често пътува и така по-лесно може да се грижи за кутрето.
Мики Рурк
Скандалният актьор се оказва повече от любвеобилен. Звездата е фен на малките кучета, за да може да води навсякъде със себе си своя четирикрак любимец.
Виктория Милчева