Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Правила на фен шуи

Според древното източно изкуство е достатъчна малка промяна в обкръжението, за да ви споходи късметът. Разместете мебелите и открийте щастието.
1. Не спете до прозореца

Страстта, щастието и семейната топлина ще ви бъдат гарантирани от розовите тонове в спалнята. Важен е и цветът на бельото. Светлозеленото е препоръчителен цвят за спалното помещение. Пастелното синьо осигурява спокоен сън. Не дръжте в спалнята цветя в саксии и вази. Изхвърляйте веднага сухите растения. Махнете огледалата и аквариумите, ако се намират близко до леглото, защото може да повлияят на вашето състояние. Ако имате телевизор в спалното помещение, то го покривайте през нощта. Разположете леглото в противоположния ъгъл на вратата - възможно най-далече от стената, съседна на тоалетната. Избягвайте спането с глава под прозореца.
2. Разположете в хола аквариума и цветята

Рибките в хола носят щастие. Свежите цветя ободряват обстановката, но внимавайте да не увяхнат, защото започват да излъчват негативна енергия.
3. Отделете в кухнята мивката и печката
Не поставяйте печката до мивката. Ако това е неизбежно, разделете ги с декоративна преграда или с изкуствени растения - живите няма да издържат дълго. Постарайте се да омекотите острите ъгли. Прикрийте масата с покривка, подберете вратичките и платовете да са със закръглени краища.
4. Не претрупвайте банята
Оборудването на банята трябва да бъде скромно, а вратата да е винаги затворена. Капакът на тоалетната чиния е желателно да бъде спуснат. Повредите оправяйте веднага. Капещите кранове увеличават апетита към харчене на пари. За да не допускате финансови загуби, сложете при изходите подходящ предмет.
5. Украсете прозорците
В югозападния край на спалнята и гостната сложете при прозорците кристали и обли предмети. Те ще ви помогнат да запазите любовта и семейното щастие. Ако окачите кълба, отразяващи светлината, цялата къща ще се изпълни с добра енергия.

Как да аранжирате банята?
Сложете над мивката огледалото, което ще отразява позитивната енергия.
Не складирайте вещи в банята.
Претрупването с предмети и мебели спира движението на енергията.
ВИКТОРИЯ МИЛЧЕВА