Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Магнитни бури през април 2022

Първите дни на април започват с тридневна магнитна буря. До края на април геомагнитни смущения продължават на приливи и отливи в средата на месеца и в неговия край.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за април: 1, 2, 3, 17, 18, 19, 20, 20, 27, 28, 29 и 30 април 2022 г.
Краят на април е белязан с мощни и продължителни бури, като по-силни са на 27 и 28 април от G4 степен. Дните, в които също трябва да внимавате са 1 и 2 април, когато геомагнитната активност е от оранжева G4 степен. Напрегнат е 17 април, когато вероятността от природни и технически катастрофи се повишава. Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.