Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Магнитни бури през март 2022 – 8 март ще срещнем с повишена геомагнитна активност

Първата седмица на март е наситена с поредица от магнитни бури. Те са продължение на повишената магнитна активност от края на февруари. До края на март геомагнитни смущения продължават с пълна сила.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за март: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 15, 18, 19, 20, 21и 26 март 2022 г.
Повече от половината месец – 17 дни ще са наситени с магнитни бури с различна интензевност. Периодът в началото на март е с мощни и продължителни бури, като на 1 и 5, 6 март са от по-силни от G4 степен. Дните, в които също трябва да внимавате са 11 и 12 март, когато геомагнитната активност е от оранжева G4 степен. Напрегнат е периодът от 19 до 21 март, когато вероятността от природни и технически катастрофи се повишава. Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.