Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Магнитни бури през януари 2022 – годината стартира с геомагнитна активност

Първият ден на януари започва с лека буря, която утихва в следващите дни. Тя е резултат на повишената магнитна активност, с която завърши 2021 г. - последните 4 дни на месец декември. След това януари се успокоява, но втората десетдневка е белязана от продължителен период от геомагнитни смущения.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за януари: 1, 2, 11, 12, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 23, 24, 25, 26, 27, 29, 30 януари 2022 г.
Периодът в средата на януари е с по-мощна и продължителна буря от G1 степен, каквато е и в началото на месеца. Най-силната активност е на 16 декември, когато се очаква буря от средната G3 оранжева степен. Напрегнат е периодът от 11 до 18 януари. Тогава вероятността от природни и технически катастрофи се повишава. Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.