Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Магнитни бури през декември 2021 – мощна геомагнитна активност на 1 и 13 декември

Първият ден на декември започва със сравнително силна буря, която ще утихва в следващите дни. Тя е резултат на повишената магнитна активност, с която завършиха последните 4 дни на месец ноември. След това декември се успокоява и около Бъдни вечер и Коледа няма да има геомагнитни смущения.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за декември: 1, 3, 4, 5, 12, 13, 14, 17, 18 декември 2021 г.
Периодът в началото декември е с по-мощна буря от G3 степен на 1 декември, като на 3,4 и 5 смущенията затихват. Следващият пик е в средата на месеца, като на 13 декември се очаква отново по-силна буря от средната G3 оранжева степен. Тогава вероятността от природни и технически катастрофи се повишава. Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.