Банер
Магнитни бури през ноември 2021 – мощна геомагнитна активност в Деня на будителите

Първият ден на ноември започва с най-мощната буря спрямо следващите 20 дни на месеца. Тя е резултат обаче на мощната магнитна активност от максимална степен, с която завърши месец октомври. След това ноември се успокоява и няма нищо общо с изпълнения с геомагнитни смущения октомври.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за ноември: 1, 2, 4, 5, 15, 16 ноември 2021 г.
Периодът в началото на ноември, когато в Деня на будителите е най-мощната буря от G3 степен, показва че ноември ще е спокоен спрямо бурния октомври, който ще запомним с най-много и силни магнитни бури от началото на 2021 г. Тогава вероятността от природни и технически катастрофи се повишава. Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.