Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Магнитни бури през април 2021 – геомагнитна активност за изборите

Април ще поднесе коктейл от магнитни бури подобно на март, като по-напрегната в геомагнитно отношение е средата на месеца. През април ще сме свидетели на поредица от по-леки, силни и по-значими магнитни бури.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за април: 4, 5, 8, 9, 10, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 24 април 2021 г.
Първата и последната седмица на април ще бъде с няколко леки магнитни бури от ниска степен с интензитет G1. Бъдете внимателни на 10 и 16 април, когато геомагнитна активност значително нараства на максималното ниво G5. Двата по-напрегнати периода през април са от 8 до 10 април, когато бурята нараства от G3 до G5, и от 16 до 20 април, когато пикът е на 16 и 17 - тогава вероятността от природни и технически катастрофи се повишава. Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.