Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Магнитни бури през ноември 2020 – мощни геомагнитни бури изпълват месеца

Ноември започва с магнитна буря в Деня на народните будителите. Мощна геомагнитна активност бележи втората половина на месеца.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за ноември: 1, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ноември 2020 г.
След първите дни на месеца, които са по-спокойни, идва период на дълга 13-дневна магнитна буря с различен по сила интензитет. В края на ноември има повишено смущение в геомагнитната обстановка, като в последната десетдневка е тридневен опасен период. Най-критични дни в месеца с оранжев код за опасност – G3, са от 19 до 22 ноември.
Бъдете внимателни в периода от 17 до 29 ноември когато значително нараства вероятността от природни и технически катастрофи. Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана в тези дни! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.