Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Магнитни бури през октомври 2020 – мощни геомагнитни бури изпълват месеца

След спокойното лято октомври стартира с мощна геомагнитна активност. Още първият ден на октомври започва със силна магнитна буря, но най-драматичният период е през последната десетдневка.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за октомври: 1, 2, 11, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 октомври 2020 г.
След първите дни на месеца, които са по-напрегнати, идва период на затишие. В края на октомври има повишено смущение в геомагнитната обстановка, като в последната десетдневка е най-дългият и опасен период. Трите най-критични дни в месеца с червен код за опасност – G5, са от 21 до 24 октомври.
Бъдете внимателни в периода от 20 до 28 октомври когато значително нараства вероятността от природни и технически катастрофи. Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана в тези дни! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.