Банер
Магнитни бури през септември 2020 – месецът започва с мощна геомагнитна буря

След спокойния август, който завърши с три дни магнитни бури, септември стартира с мощна геомагнитна активност. Още първият ден на септември започва с доста мощна магнитна буря, като периодът остава напрегнат през първите дни.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за септември: 1, 2, 18, 19, 23, 24, 25, 26, 27, 28 септември 2020 г.
След първите дни на месеца, които са по-напрегнати, идва период на затишие. В средата на септември има повишено смущение в геомагнитната обстановка, като в последната десетдневка е най-дългият и опасен период. Трите най-критични дни в месеца с оранжев код за опасност - G3, са на 1, 24 и 25 септември.
Бъдете внимателни тогава и в периода от 23 до 28 септември, когато значително нараства вероятността от природни и технически катастрофи. Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана в тези дни! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.