Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Магнитни бури през юли 2020

Месец юли 2020 продължава спокойната в геомагнитно отношение обстановка на юни, който само в последния си ден отбеляза лека магнитна буря. От години не е имало толкова спокойно лято откъм магнитни бури – юли също ще е един хармоничен месец в геомагнитно отношение.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за юли – 1, 6, 7 юли 2020 г.
Слабата геомагнитна активност през юни и юли е истинско чудо – има индикация само за две слаби магнитна смущения в първата седмица.
А какво трябва да знаете по принцип за дните с магнитни бури? В такива дни бъдете внимателни, защото значително нараства вероятността от природни и технически катастрофи.
Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана в тези дни! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Такива дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.