Банер
Магнитни бури през февруари 2020

И месец февруари, подобно на януари, е спокоен откъм магнитни бури. Само Трифон Зарезан е с по-силна геомагнитна активност. След първата по-напрегната седмица следва хармоничен период.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за февруари: 1, 2, 3, 4 и 5 февруари 2020 г.
2020 година започна със спокойна обстановка без геомагнитни аномалии. След топлия и тих януари, февруари също ще продължи с приятна и нормална в геомагнитно отношение обстановка. Само първия ден на месеца е с по-високо смущение в геомагнитно отношение - с ниво за опасност оранжево G3. Бъдете внимателни първите пет дни на февруари, когато значително нараства вероятността от природни и технически катастрофи.
Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана в тези дни! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.