Банер
Магнитни бури през ноември 2019 – месецът завършва с висока геомагнитна активност

Ноември завършва с дълга поредица от магнитни бури, като периодът ще бъде напрегнат през цялата трета десетилетка, когато амплитудата е от все по-мощни бури. Очакват се 10 дни на магнитни аномалии.

Eто всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за ноември: 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ноември 2019 г.
След първите 20 спокойни дни на месеца идва период на мощни бури в последната десетдневка. Датите 21 и 22 ноември са с доста високо смущение в геомагнитната обстановка с ниво за опасност червено G5. От 20 до 29 ноември бурите са отново високи и са оранжево ниво G3. Бъдете внимателни през последната декада на ноември, когато значително нараства вероятността от природни и технически катастрофи. Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана в тези дни! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.