Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Магнитни бури през септември 2019 – месецът започва с мощна геомагнитна активност

След спокойния август, който в началото и в края си ни сюрпризира с по-силна магнитна активност, изглежда и септември ще повтори този сценарий. Още първият ден на септември стартира с доста мощна магнитна буря, като периодът остава напрегнат през цялата първа седмица, когато следват по-слаби бури с различна амплитуда.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за септември: 1, 2, 3, 6, 7 септември 2019 г.

След първите 7 дни на месеца, които са по-опасни, идва период на затишие. Датите 1, 2,3 септември са с повишено смущение в геомагнитната обстановка, като на 1 септември кодът е червен от ниво G5 – на 2 септември нивото за опасност е оранжево – G3, а на 3 септември стихва до G1. На 4 и 5 обстановката се нормализира, но по празниците на 6 и 7 септември отново се очаква магнитна буря, но този път съвсем слаба, след което настъпва дълъг и спокоен период почти през целия месец.
Бъдете внимателни през първата седмица. Тогава значително нараства вероятността от природни и технически катастрофи. Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана в тези дни! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.