Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Магнитни бури през март 2019 – мощна буря на 8 март

Месец март започва с четиридневна магнитна буря, след което следва поредица от по-слаби и силни бури в първата половина на месеца. На 8 март се очаква силно смущение в геомагнитно отношение, докато първият ден на пролетта - 22 март е спокоен. След 14 март стартира продължителен период на нормална магнитна активност.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за март: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 11, 12 и 20 март 2019 г.
Предполагаемите дни с по-мощни геомагнитни смущения са 1, 2, 8 и 11 март, като магнитната буря тогава е с жълт код G3. Периодът с по-мощни магнитни бури е от 1 до 13 март. Бъдете изключително внимателни в този период на месеца, когато са най-опасните дни с анормална геофизична активност. Тогава значително нараства вероятността от природни и технически катастрофи. Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана в тези дни! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.