Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Магнитни бури през февруари 2019 – мощна активност от 19-ти февруари

Месец февруари започва с тридневна магнитна буря, след което следва дълъг спокоен в геомагнитно оношение период. От 19 февруари обаче стартира продължителен период на по-силна магнитна активност. Възползвайте се от благоприятното време, което предлага месеца в електромагнично отношение по време на Трифон Зарезан, Св. Валентин и Св. Кирил Философ.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за февруари: 1, 2, 3, 19, 20, 21, 22, 24, 25, 26, 27 и 28 февруари 2019 г.
Предполагаемите дни с по-мощни геомагнитни смущения са от 19 до 21 февруари, като на 20 февруари магнитната буря е с червен код G5 – с екстремална сила. Дните преди и след това на 19 и 21 февруари са с предупредителен оранжев код о G3 степен. Бъдете изключително внимателни в последната десетдневка на месеца, когато са най-опасните дни с анормална геофизична активност. Тогава значително нараства вероятността от природни и технически катастрофи. Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана в тези дни! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.