Банер
Магнитни бури през януари 2019

Новата 2019 година настъпва с един дълъг период на слаба и средносилна магнитна активност. Възползвайте се от благоприятното време, което предлага месеца в електромагнично отношение.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за януари : 3, 4, 5, 6, 7 и 16 януари 2019 г.
Предполагаемите дни с по-мощни геомагнитни смущения са на 4 и 16 януари, когато бурите са с предупредителен оранжев код G3 и са 4 бала. Все пак бъдете внимателни в първата седмица на януари, когато са най-опасните дни с анормална геофизична активност. Тогава значително нараства вероятността от природни и технически катастрофи. Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана в тези дни! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.