Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Магнитни бури през декември 2018 – годината завършва с мощни бури

През цялата 2018 година не е имало такъв спокоен период, но финалът на 2018 г. е с четири дни с мощни магнитни бури. Особено опасна е тази на 29 декември, която е по-силна. Иначе целият декември е спокоен, като се изключи първата деседневка, при която има слаби и средни по сила магнитни смущения. Възползвайте се от благоприятното време, което предлага истинска ваканция и в електромагнично отношение.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за декември: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 17,18, 28, 29, 30, 31 декември 2018г.
Предполагаемите дни с по-мощни геомагнитни смущения са на 1 и 2 декември и на 7 и 8 декември, когато бурите са с предупредителен оранжев код G3. Все пак бъдете внимателни в периода от 1 до 9 декември , когато са най-опасните дни с анормална геофизична активност. Тогава значително нараства вероятността от природни и технически катастрофи. Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана в тези дни! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.