Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Alfa Romeo в центъра на италианската мода

По повод предстоящото излизане на новия модел на Alfa Romeo Tonale, Alfetta стана част от изискана експозиция в изключителния бутик Larusmiani, който има близо 100-годишна история в стилната мода в Милано. Една от най-старите луксозни марки за дрехи и модни аксесоари Larusmiani се намира на престижната улица „Monte Napoleone“ в столицата на модата Милано и е домакин на предизвикваща инсталация на Alfa Romeo GP Tipo 159 „Alfetta“.

Моделът е световен шампион от 1951 г. във Формула 1 с пилот Хуан Мануел Фанджо, аржентинска легенда от италиански произход, за да припомни емоциите от тези състезания и следата, която оставя вече 111 години Alfa Romeo в автомобилния спорт. Проектът, обединяващ Alfa Romeo и Larusmiani, символи на италианската красота, качество и стил, произтича от ценностите и въображението, които са създали продуктите на двете марки, и които са влезли в световната история.
Alfa Romeo е написала някои от най-славните страници както в автомобилния спорт, така и в италианския стил. Вземайки за пример изключителността на купето, което може да се сравни с модел, „ушит“ като изискан костюм, с майсторство и качествени материали. Ето защо „Alfetta”, спортна и елегантна икона, привлича вниманието и украсява витрината на бутика Larusmiani, докато очакваме появата на Alfa Romeo Tonale.
От началото на 2020 г. „Витоша Ауто“ е новият представител за България на емблематичната италианска марка спортни автомобили Alfa Romeo. Компанията пое новото представителство и на легендарната американска марка Jeep. През последните 13 години „Витоша Ауто“ отговаря и развива луксозната японска марка INFINITI в България, с която въведе 7-звездното обслужване на клиентите като свой стандарт на работа.
Съобщи Тони Титянова