Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Медийните награди с почетни отличия за Коритаров и Милен Цветков

Почетни отличия за титаните на българската журналистика - Георги Коритаров и Милен Цветков, ще връчи на близките на покойните водещи десетото издание на годишните награди за журналистика - MEDIA Awards 2021.

Церемонията, която ще се проведе на 31 май 2021 г. от 18.30 ч. в Музей-галерия АНЕЛ в София, съвпада с 15-ия рожден ден на организаторите - агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.
Благотворителната кауза на церемонията ще подкрепи нова детска градина близо до столицата на РС Македония - Скопие, която се изгражда с дарения. Необходимо е да се закупят люлки и пързалки за двора на детската градина.
Политически журналист със 17 години трудов стаж в печатни и електронни медии рисува за благотворителната кауза на ВИП Комюникейшън.
Партньорите на PR-агенцията ще осигурят подаръци и награди за призьорите – Фреш принт, Рефан и др. В благотворителната част на събитието ще се включат българо-македонският туроператор Май Травел.
Досегашни носители на престижния приз са журналистите Иван Гарелов, Валя Ахчиева, Васил Иванов, убитата журналистка Виктория Маринова и други. През 2018 г. за цялостен принос в журналистиката бе отличен ветеранът - 95-годишният журналист, политик и общественик, полк. Дянко Марков.
Агенцията по традиция поема благотворителни каузи - дългогодишна е инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Със средства от благотворителните събития на ВИП Комюникейшън бе финансиран филмът на Ученическия парламент: "Искам да остана в България".
През февруари екипът на ВИП Комюникейшън стартира кампания в подкрепа на българската ваксина. Благодарение на българи от цял свят екипът на проф. Андрей Чорбанов продължава да работи по проекта.
Генерален спонсор на десетото издание на годишните награди за журналистика - MEDIA Awards 2021 е СПА комплекс Орфей, а спонсор е New Revital.
Агенция VIP COMMUNICATION и нейните управляващи съдружници Патриция Кирилова и Дончо Георгиев са носители на почетни дипломи и награди. Те са организатори на годишните награди за луксозно строителство Luxury Property Awards и на медийните награди Media Awards, Балканските награди за Туристическа Индустрия, Националните Медицински Награди, Черноморските Оскари и Балканските Бизнес Награди.
Тони Титянова