Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Акценти през януари по VIASAT HISTORY

Ето какво можете да гледате през месец януари 2019 по телевизия VIASAT HISTORY.

Господари на тихоокеанския бряг - започва на 6 януари
В документалната поредица от две части археологът д-р Джаго Купър разкрива едни от най-вдъхновяващите съдби в човешката история, изследвайки необикновената и издръжлива култура на американския северозапад. 2250 км от стръмната, брулена от ветровете, скалиста брегова линия на днешна Югоизточна Аляска, Британска Колумбия и щат Вашингтон са били дом на стотици различниобщности в продължение на повече от 10 000 години. 

 

Това е най-дълго съществуващата култура в Северна и Южна Америка и те са се справили със суровата околна среда, за да създадат уникални и сложни групи, които са променили идеята за развитие на човешките общества.

 Рим: Могъщата империя - започва на 7 януари

Поемаме на пътешествие към Древен Рим през януари. Чрез няколко поредици хвърляме светлина върху Римската империя от различни ъгли, за да разберем по-добре как са живели хората по онова време.

Тайни светове - започва на 13 януари
Подгответе се за уютни неделни следобеди с най-вълнуващите и проникновени следователски поредици по Viasat History. Надзърнете в мрачните ъгли на миналото с нерешените криминални загадки на 20-ти век - от Втората световна война до Студената война и от кралския двор до тайните общества - подробностите, които остават неразкрити, ще ви изумят.

 

Възпоменателна седмица на Холокоста - започва на 21 януари
През януари Viasat отбелязва годишнина от лазкриването на най-мрачното лице на Втората световна война. Чрез поредица от програми, които показват подробности от ужаса на Холокоста и разкриват мащаба на случилото се, Viasat History оказва почит на паметта на жертвите с надеждата, че тази част от историята никога няма да се повтори.