Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

„Вълци“ в "Сезонът на Тюдорите" през август по VIASAT HISTORY

Най-добре е да си пуснете Viasat HISTORY в 7:20 вечерта на 7 август, понеделник, и да не сменяте до 22:00 на 13 август, неделя. Това е един от двата възможни начина да преживеете „Сезонът на Тюдорите“. Другият: мегамаратон на всички поредици на самия 13 август, неделя – вижте програмата по-долу.

„Вълци“ в 7 епизода
Историческата драма, която спечели възхищението на критиците, показва въздигането на Томас Кромуел, син на скромен ковач. След свалянето на кардинал Уолси, неговият секретар Томас Кромуел се оказва въвлечен в измамите и интригите на двора на крал Хенри VIII и скоро става близък съветник на краля - роля, пълна с опасности. Гледайте „Вълци“ от 13 август в 21:00 часа.
Сезонът на Тюдорите
През август се впускаме в невероятно пътешествие в епохата на Тюдорите. От мрачния и студен свят на първия Тюдор Хенри VII, през скандалния Хенри VIII и шестте му жени, до Елизабет I - девствената кралица, поредицата открива подробности за техния живот и лични преживявания.
Как са се развили връзките помежду им, какви нови открития са донесли неприятности в домовете им и какво е било значението на техните стаи и обзавеждане? Открийте отговорите от 7-ми август, всеки делничен ден от 7:20 вечерта по Viasat HISTORY. От 7 август, всеки делничен ден от 19:20 и мега-маратон на 13 август, неделя, от 08:10
Някои заглавия, които ще видите:
“Хенри VII: Зимният крал”. Току-що коронясан, Хенри VII се жени за Елизабет от Йорк, за да изгради нова династия. Драматична история за измама, предателство и раждането на Англия на Тюдорите. 7 август от 20:20 часа.
Шестте съпруги на Хенри VIII, представени от Дан Джоунс и Д-р Сузана Липскомб. Хенри VIII е най-скандалният монарх в английската история. Всяка от неговите 6 кралици е впечатляваща личност, а заедно формират човека, който стартира като ренесансов принц и се превръща в чудовище. 7 август от 21:20, от 8 август – от вторник до петък – от 21:00
Личният живот на Тюдорите. Глориана - Елизабет I. От неправилната употреба на живак, причинила смъртта на Едуард VI, до фантомните бременности на кралица Мери и развалените зъби на кралица Елизабет - ще видим реалностите на живота след Хенри VIII. 8 август от 19:20 и от 20:20 часа.

Съобщи Тони Титянова