Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Рени и Камелия гост изпълнители на Лепа Брена в Пловдив

 Две от най-обичаните български изпълнителки, Рени и Камелия, ще пеят в зала „Колодрум”, Пловдив на 8 април преди на сцената да се качи балканската звезда Лепа Брена.
За Концерта в Пловдив Рени и Камелия получават покана от Лепа Брена и нейните организатори да участват заедно за първи път на една сцена в България.

Има причина Лепа Брена и организаторите на концерта да изберат точно Рени и Камелия за гост изпълнители на мега концерта в Пловдив.
Рени е единствената българска певица, която успява да пробие на сръбската музикална сцена със песни написани специално за нея и продуцирани от екипа на Лепа Брена. През 90-те години Рени е в топ 10 на най-продаваните сръбски звезди, когато издава няколко албума на сръбски език, които по-късно издава на български и за родния пазар. Рени е щастлива, че има в репертоара си няколко песни подарък лично от Лепа Брена, които пее както на сръбски така и на български език.
Камелия също има щастието да познава лично иконата на сръбската музика. Българската изпълнителка е израснала с песните на Лепа Брена. „Тя е моят идол”, споделя Камелия. Огнената жена на поп фолка е изключително щастлива, че ще има възможността да пее с Лепа Брена на една сцена.
Пловдивските фенове и всички българи имат невероятния шанс да изживеят единствения по рода си спектакъл на Лепа Брена и специално подготвената шоу програма от Рени и Камелия.
Концертът на Лепа Брена, с гост изпълнители Рени и Камелия ще е на 8 април, 2017 г. в зала „Колодрум“, гр. Пловдив. Начало 19:00 часа.
Билети: В мрежата на ticketlogic - https://www.ticketlogic.bg/lepa-brena/29044 , билетен център Пловдив, Супермаркети ЛЕКСИ, НА ТЪМНО, Music Centre, Music Shop Ellectrica, Office 1 Superstore.