Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Viasat Nature с интригуващи поредици за любителите на домашни и диви животни

Ключови животински видове, спасяващи света и домашни любимци, борещи се с наднормено тегло са само част от героите във вълнуващите продукции през януари. С новата година Viasat Nature стартира поредица от интересни и разнообразни документални поредици, които ще ни представят домашни любимци и диви животни в по-различна светлина, водещите на продукциите също ще бъдат изправени пред вълнуващи казуси.

Още в първия понеделник на новата година зрителите ще имат възможността да проследят вдъхновяващара битка с килограмите в епизодите на „Дебели домашни любимци“. Поредицата показва историите на обичани, но тромави домашни животни, които имат възможност да променят своето тегло и здраве към по – добро. Боксерът Брус, който тежи повече от 50 килограма и джак ръселът Барни, чиято идея за разходка е да се вози на инвалидния скутер на собственика си, това са само част от главните герои, с които ще се запознаем от 2 януари, понеделник в 18:15 ч.
От 4 януари ще проследним живота на семействата, които са открили, че техните четириноги приятели притежават някои наистина забележителни умения. Създателите на „Влюбени животни“ и „Тайният живот на кучетата“ , ни въвеждат в странния свят на супер интелигентните домашни любимци и техните отдадени и ексцентрични собственици. В главната роля, най–верният приятел на човека, „Кучето с коефициент на интелигентност 102“. Очаквайте първия епизод в сряда, 4 януари, от 19:10 ч.
Флора и фауна се сливат в едно. Поредицата „Индия: Нови светове“, подчертава впечатляващата трансформация на националния парк „Манас“, възстановяването на популацията на азиатския лъв и процъфтяващото био – разнообразие на река Чамбал. Каним ви в света на дивото от събота, 7 януари, в 18:15 ч.
Както вече споменахме, водещите на Viasat Nature също ще бъдат поставени в интерсни ситуации. Така например закоравелият любител на кучета Крис Пакам и любителката на котки Лиз Бонин, ще представят на зрителите последните научни открития от цял свят, за да дадат окончателни отговори в спора за вечното съперничествo между любовта към котки и кучета в поредицата „Котки или Кучета: Какво е по – добре?“. Започва в сряда, 11 януари, 19:00 ч.
Последната от петте премиерни продукции през месец януари, успява да улови в спиращи дъха 4К изображения, поразителните чудеса на природата. Последвайте водещите експерти, които откриват ключови животински видове, служещи като системи за ранно предупреждаване от природни бедствия в световен мащаб. „Инстинкт за опасност: Как животните могат да спасят света“ може да гледате от понеделник, 23 януари, в 20:00 ч.
Още за продукциите на TV1000 можете да откриете на http://tv1000.bg.

Съобщи Тони Титянова