Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Коледни премиери на Дисни Ченъл през декември

Гледайте новите Коледни епизоди на „Кейси под прикритие“, „Остин и Али“, „Лив и Мади“ и „Bunk’d“. Също така и новото коледно издание на Мики Маус.


Най-добри приятели завинаги, Сезон 2
Най- добрите приятели Сид Рипли и Шелби Маркус имат силата да пътуват напред и назад във времето, когато искат, a понякога и когато не чак толкова. Сега, като студенти в гимназията момичетата са изправени пред още по-тежки предизвикателства особено, когато Дейзи, принцеса от 16-ти век пътува във времето.
Новите епизоди започват на 7 декември в 17:20
Елена: Тайната на Авалор – едночасов епизод
София открива невероятна мистерията зад амулета си. Принцеса Елена от Авалор е била в плен в амулета на София в продължение на четиридесет и една години, в очакване на друга принцеса, която да я освободи, но София се справя със задачата!
Не пропускайте епизода на 3 декември в 11:00
Подготовка за зимата
Подготовка за зимата е специална група шоу програми, които се излъчват всяка сутрин по време на учелините ваканции. Те включват „Джеси“, „Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак“, „Късмет, Чарли!“, „Най-добри приятели завинаги“, „Псевдокотка“, „Елена от Авалор“, „Бизаардварк“ и много други.
Не ги пропускайте от 23 декември от 08:00
Нова Година Топ 30
Не пропускайте най-големите и най-добри епизоди от годината по време на финалното броене с топ 30.
Гледайте Нова Година Топ 30 от 28 декември от 13:25
Най-новите епизоди на най-обичаните шоу премиери през декември- „Aз съм Луна“, „Бизаардварк“, „Кейси под прикритие“, „Bunk’d“, „Ръководство на геймъра за почти всичко“, „Eлена от Авалор“ и други.