Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

ФЕН ТВ празнува своя 13-и рожден ден

Фаталната годишнина в никакъв случай не навява суеверен страх в екипа на музикалната медия, а напротив - те са готови да се справят с всички предизвикателства, заредени с позитивни мисли. Рожденият си ден телевизията посреща с изцяло обновена визия, която е решена основно в два свежи цвята и носи на зрителите много настроение.

На 12 ноември 2003 година ФЕН ТВ стартира своето излъчване. Днес предлага 24-часова музикално развлекателна програма в HD качество с микс от най-горещите български и балкански попфолк хитове и българска фолклорна музика. Телевизията залага на 90% ексклузивно съдържание на артисти и видеопродукция.
През годините в ефира на ФЕН ТВ са намирали място някои от най-големите звезди на музикалната сцена у нас и на Балканите. Днес зрителите могат да се насладят на видеоклиповете на едни от най-ярките представители в попфолк жанра Алисия, Тони Стораро, Азис, Андреа, Рени, Слави Трифонов и Ку-ку бенд, Теодора, Мира, Ванеса, трио Caramel, Ашли, Гергана Димова, Веселина, Анна, Алекса, Ирена, Александър и много други. Почитателите на балканската музика също могат да бъдат доволни, защото медията предлага най-добрите изпълнения на големите имена на Сърбия, Гърция, Румъния и други популярни артисти от музикалната сцена на Балканите. Любителите на фолклора могат да открият в ефира на медията видеореализациите на Румяна Попова, Гуна Иванова, Ива Давидова, Радостина Паньова, Дафина Димитрова, Дения Пенчева, Ива и Велислава Костадинови и други.
ФЕН ТВ разполага и със свои авторски музикални и лайфстайл предавания - „Зад кулисите“ и „Без етикет“, които печелят все повече почитатели. От 2016 г. телевизията радва многобройните си зрители и с живото предаване „Зона за поздрави“, в което атрактивните водещи Мартин и Веселин приемат и отправят поздравления към близки, приятели и любими хора и превръщат вечерите в незабравимо извживяване. Предаването се излъчва от четвъртък до неделя след 20:00 часа, както и на всички празнични дни след 19:00 часа.
ФЕН ТВ – ТВОЯТА МУЗИКА

Съобщи они Титянова