Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Време е за шоу! Звездите от "Бизаардварк" с ексклузивно интервю пред "България без граници"

Искате ли да надзърнете зад камерата на новата луда комедия на Дисни Ченъл – „Бизаардварк“? Вижте какво споделят звездите на шоуто Оливия Родриго и Мадисън Хю за тайните на гурутата на красотата, лудите издънки и най-добрите блогъри на света. Премиерата на сериала е в понеделник, 28 ноември, от 20:30 часа по Дисни Ченъл. Предлагаме ви интервю с две от звездите, което ни предоставиха от пиарския отдел на Дисни Ченъл за България.

Как ще опишете новото шоу на Дисни Ченъл?
Оливия Ридриго: „Бизаардварк“ е история за две момичета, които публикуват смешни видеа онлайн.
Мадисън Хю: Пейдж и Франки публикуват смешни песни и комедийни видеа в платформата Вуугъл, която доста прилича на YouTube.
Оливия Родриго: Когато достигат 10 000 последователи, те получават покана от студиото. Там срещат много интересни хора и участват в невероятни приключения!

Какво харесвате най-много в героите си в „Бизаардварк“?
Оливия Родриго: Харесвам Пейдж, защото е много грижовна и състрадателна. Винаги се опитва да постъпи по правилния начин.
Мадисън Хю: Харесвам Франки, защото е откровена. Тя е открит човек, който не се интересува какво мислят другите.

Какво мислите за музиката в шоуто?
Оливия Родриго: Обожавам музиката в „Бизаардварк“!
Мадисън Хю: Музиката е много забавна. Обикновено рапираме и се надяваме на зрителите да им хареса. Това носи различен привкус на шоуто и става още по-забавно.

Кои са най-запомнящите се моменти от първите епизоди на „Бизаардварк“?
Оливия Родриго: Първият сезон беше като водовъртеж, но запознанството с всички хора в началото беше много забавно. Много интригуващо беше да разбера интересите на всеки от шоуто, а то е съставено от страхотни хора!
Мадисън Хю: Всички епизоди бяха много забавни за снимане, но лично за мен най-весел момент бе финалното парти на края на сезона. Обожавам такива партита, особено когато са придружени с издънките на сезона. Всички очаквахме с нетърпение кадрите от най-смешните ни моменти и не останахме разочаровани – бяха супер забавни.

Кои бяха най-големите издънки?
Оливия Родриго: Има много различни такива.
Мадисън Хю: Веднъж Джейк не спираше да забравя една и съща реплика. Беше много смешно! Казваше „И най-големия ми страх е…” и после всеки път казваше нещо различно, но не и правилната реплика.

Кои други невероятни моменти можете да споделите?
Оливия Родриго: Имаше няколко сцени, в които не можехме да спрем да се смеем. Една от тях е в клипа с изцепките.
Мадисън Хю: Любимият ми смешен момент беше в една кола. Бяхме един върху друг всички и Оливия каза „Мадисън, махни се от мен, използвай мускулите си!”, а аз и отговарям „Ама аз нямам такива!” Всички много се смяхме и запазиха кадрите естествено!

Какво правите, когато камерите не ви снимат?
Оливия Родриго: О, човече…правим толкова много неща! Постоянно се смеем за нещо и си прекарваме страхотно. Лудаци сме!

Кой най-трудно владее смеха си по време на снимки?
Оливия Родриго: Всички се смеем на снимачната площадка. Мадисън и аз определено го правим много, без значение дали ни снимат или не. Смеем се и между сцените, когато трябва да сме концентрирани, но понякога просто не можем да спрем!
Мадисън Хю: Повечето сцени снимаме заедно. Забавляваме се в кратките паузи, но понякога нещата излизат извън контрол. Казваме си странни неща като „Хей, виж този камък!” и просто не спираме да се смеем на това.

Добри ли сте в социалните мрежи като героите ви в шоуто?
Оливия Родриго: Още се учим в истинския живот, но започнахме да задобряваме.
Мадисън Хю: Обичам социалните мрежи. Не съм много добра в Twitter все още, но се надявам да се науча. А в Instagram мога да седя с часове!
Оливия Родриго: Аз съм така, но в YouTube. Обожавам го.

Ако трябваше да създадете YouTube канал, за какво щеше да е?
Оливия Родриго: Със сигурност бих направила нещо свързано с гримове и красота. Много харесвам такива видеа.
Мадисън Хю: Аз бих готвила и щях да имам „Направи си сам” рубрика, защото това ми е любимото. Мисля, че е много интересно да гледаш такива видеа. Когато си готвя вкъщи си представям, че го правя за телевизионно шоу или видео. Ще направя и клип как стъпка по стъпка да си сготвиш яйца или каквото ям!

Имахте ли други звезди от социалните мрежи в шоуто?
Мадисън Хю: Имахме няколко звезди от социалните мрежи в „Бизаардварк“, което беше доста забавно. Всички ми харесаха! Всички бяха супер добри и приятни за работа. Гледам Superwoman от 2012 и беше много вълнуващо да бъда с нея на снимачната площадка.

Оливия, кои бяха твоите любими гост-звезди?
Оливия Родриго: Много ми хареса, когато Ева Гутауски (MyLifeAsEva) дойде в шоуто. Гледам я от три или четири години в YouTube и беше много готино да се запозная с нея и да работя с нея, истинска мечта!

А какво ще кажете за други такива известни личности?
Мадисън Хю: Обичам Колийн Балинджър с цялото си сърце!
Оливия Родриго: И Меридит Фостър беше в шоуто ни, което също беше невероятно.

Имахте ли животни гости в шоуто?
Мадисън Хю: Да! Джифпом беше в шоуто.
Оливия Родриго: И Сърдитата котка. Със сигурност имаме най-добрите гости животни в „Бизаардварк“!

А имаше ли издънки с животните?
Оливия Родриго: Джифпом е много енергичен. Веднъж трябваше просто да притича през сцената, а той продължи да бяга и бяга в цялото студио! Беше лудница, докато го върнем пред камерите, но и доста забавно.
Мадисън Хю: Не можехме да спрем да се смеем…отново!