Банер
Дисни Ченъл представя нова анимирана комедия „ Псевдо котка“

История за необикновеното приятелство между мързеливата, егоистична домашна котка и раздразнителното, наивно извънземно с мистериозна съдба в лилав костюм на котка. Сериите ще започнат да се излъчват от 26 септември по Дисни Ченъл.


Дисни Ченъл представя новата анимирана комедия „Псевдо котка“, която проследява приключенията на Макс и Гарк. Гарк не е истинска котка, той е Псевдо котка. Той е малко синьо извънземно в лилав костюм на котка. Макс е истинска котка: дебел, пухкав, жълт и постоянно обгрижван от неговата възрастна стопанка – любител на котки, Бети. Въоръжени с арсенал от супер сили, шепа странни и щури идеи и налудничавия космически кораб на Гарк, наречен Трокмортън, който корабокрушира в пералното помещение на Бети, между галактическите възможности са безкрайни за развълнуваното извънземно и неохотното дуо.
Гласовете на котките са озвучени от: Марк Уутън („Рождество“) като Макс, Алекс Кели („Котката на Франкенщайн“) като Гарк и Кевин Новак („Fonejacker”) като Бети и Трокмортън. Включително и цял набор от други гласове, като комедианта Катрин Раян като породистата котка Рейнсфорд и симпатичният , но много умен гълъб, Нелсън, и Кайл Солър като хитрата катерица, Хлапето.
„Псевдо котка“ е копродукция на Уайлдсиид Кидс и Трайкон Кидс § Фемили - ще се излъчи премиерно по Дисни Ченъл на 26 септември от 17:10 часа.