Банер
Премиери на Disney Channel през септември

Представме ви премиерите на детския канал за месеца. През септември Disney Channel ще излъчи премиерно „ Аз съм Луна“, „Детегледачки в акция“ и “Псевдокотка“.

Нови епизоди на „Аз съм Луна“
Гледайте чисто новите епизоди на любимия си сериал – „Аз съм Луна“ и открийте за какво се готви Луна в новия етап от своя живот, как страстта й за кънки и танци ще разцъфне, ще срещне нови приятели и ще намери любовта по пътя.
С международен екип и много музика, романтика, хумор и кънки, „ Аз съм Луна“ е оригинална продукция на Дисни Ченъл Латинска Америка в колаборация с Дисни Ченъл Европа, Близкия Изток и Африка.
Начало: 19 септември от 17:30 часа
„Детегледачки в акция“ премиера
Стотният оригинален филм на Дисни Ченъл „Детегледачки в акция”, с участието на популярните актриси Сабрина Карпентер („Райли в големия свят“) и София Карсон („Наследниците“), представя две съперничещи си детегледачки тийнейджърки, Джени и Лола, които обединяват усилията си, за да намерят едно от децата, което случайно остава без надзор в големия град. В прочувствена история, която издига в култ индивидуалността, приятелството и самостоятелността, приключенската комедия, създадена за деца, тийнейджъри и семейства, отдава почит на класиката от 1980 г. с познати и култови сцени.
Гледайте новия оригинален филм на Дисни Ченъл на 18-ти септември, събота от 11: 30 часа
“Псевдокотка“ премиера
„Псевдокотка“ е история за Гарк, наивно 9-годишно извънземно с неконтролируеми супер сили, което е избрано да спаси вселената… и Макс, неспокойна, но суетна домашна котка, която предпочита да спаси себе си. Когато Гарк катастрофира с космическия си кораб в пералното помещение на Бети, намира нов дом и ново нестандартно приятелство с Макс, който бързо се научава как да се възползва от мистериозните извънземни сили на Гарк, както и от нежната му, доверчива природа. Макс обожава факта, че има почитател, който би направил всичко за него, но огромното любопитство на Гарк и липсата на разбиране за живота на земята, тласка Макс извън зоната му на комфорт и го забърква в главозамайващи приключения.
Гледайте новите епизоди от 26 септември от 17:10 часа
Чисто нови епизоди на най-любимите продукции ви очакват през септември:
Мега-чудесата на калинката и черния котарак (5 септември от 17:35 часа)
Лив и Мади ( 11 септември, неделя, от 10:30 часа)
Кейси под прикритие ( 10 септември, през уикенда, от 9:30 часа)
Райли в големия свят ( 10 септември, събота, от 11:00 часа)