Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Историята на Катерина Арагонска дебютира по Epic Drama

Светът на дворцови интриги, битки за враст и разкошни костюми на Тюдорите се завръща в дома на епичната драма, Epic Drama, с „Испанската принцаса“ – последна част от трилогията за „Бялата кралица“ и „Бялата принцаса“ – от 27 октомври, всяка сряда, в 22:00 часа. Сериалът е трета глава от базирания на историческите романи на Филипа Грегъри епос, който разказва историята на жените зад овластените мъже в англиската монархия от 1460-те до 1530-те.

В осем разточителни епизода красивата Катерина Арагонска най-сетне заема главната роля (предвид това, че найната история традиционна е засенчвана от злополучния й брак с Хенри VIII) и повежда битка за мястото си на трона, което й се полага по право.
На най-волевата млада принцеса на Испания, Катерина - в ролята е Шарлът Хоуп (Game of Thrones The Nun) - й е обещан английския престол още от дете. Съдбата й отрежда ролята да обедини две страни, за да защити родината си.
Катерина пристига в Англия още като девойка и се подготвя да се омъжи за принц Артър, наследник на английския трон, по силата на уговорен брак, който трябва да скрепи съюза между обсаденото кралство и родната й Испания.
Тя акостира в сивата прогизнала от дъждове Англия с пищния си разкошен двор, включително придворната си дама Лина – испанска аристократка от африканско-иберийски произход – и сладката и свободолюбива Роса.
Когато съпругът й, принц Артър, умира внезапно, тронът сякаш се изплъзва на Катерина, докато тя не намисля дързък план и хвърля око на новия престолонаследник, харизматичния принц Хари (в ролята Руаири О’Конър, The Conjuring, Handsome Devil), който един ден ще управлява като крал Хенри VIII.
Това е история за любов, смърт, предателство, отмъщение и власт. Облечена в изумителни костюми! „Испанската принцеса“ дебютира по Epic Drama в Централна и източна Европа в сряда, 27 октомври, в 22:00 часа.
Припомнете си историята на „Бялата кралица“ (с Ребека Фъргюсън) по Epic Drama всяка сряда от 22:00 часа. Повторение на продължението „Бялата принцеса“ (с Джоди Комър) започва на 29 септември в същия час с двоен епизод.
Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, посветен на най-добрите драматични сериали в епоха от последните години, достъпен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, както и във VIVACOM EON TV. За всички оператори, които предлагат Epic Drama в мрежите си и програмата на ТВ канала посетете www.epicdrama.bg Следете и www.Facebook.com/EpicDramaBG и www.instagram.com/EpicDramaBulgaria

Тони Титянова