Банер
Лора Найденова откри новата мултифункционална зала „София Мел“

Открита е нова мултифункционална зала „София Мел“, разполагаща със съвременна техника, оборудвана кухня и гъвкав капацитет, което я прави подходяща за организиране на конференции, лекции, кулинарни демонстрации и тиймбилдинги. Специален гост при празничното събитие бе кулинарната звезда Лора Найденова, която представи пред гостите вкусни и атрактивни печива.

„Изключително развълнувана съм да открием мултифункционална зала „София Мел“, която ще бъде на разположение за провеждане на събития от най-различно естество – от кулинарни демонстрации до лекции и семинари. Нашите експерти са готови да посрещнат първите гости на залата, които ще получат качествени услуги и професионално отношение. Вярвам, че новото ни помещение ще сплотява хората така, както продуктите на „София Мел“ го правят вече няколко десетилетия.“ – сподели Весела Пеева, Маркетинг Мениджър на София Мел.
Зала „София Мел“ е с капацитет до 90 конферентни места и до 20 души за кухненската част. Кухнята е снабдена с модерно оборудване, което позволява приготвянето на разнообразни печива и сладкарски изделия. На разположение ще бъде и технологът Емилия Николова, която има дълъг професионален опит в мелничната и сладкарската промишленост, както и близо 20 г. стаж в областта на хлебопроизводството. Тя ще предава своите умения на наемателите и ще се грижи за безопасността при използването на оборудването.
Освен че ще бъде отдавана под наем за външни събития, в зала „София Мел“ ще бъдат провеждани курсовете от Академия „Изпечи с любов“ за любители пекари, които искат да развият своите умения в създаването на печива. Курсистите ще научат какви са основните видове тесто и ще могат на място да приготвят рецепти в рамките на 5 часа. Обученията са разделени за начинаещи и за напреднали, като се организират тематични курсове с рецепти за коледни бисквити, козунак и курабии. Всички желаещи да участват в Академия „Изпечи с любов“ могат да се регистрират на сайта на София Мел.
Мултифункционалната зала се намира на комуникативна локация - в близост до Сточна гара, на ул. „Павлина Унуфриева“ 4.
Повече информация за новата зала на „София Мел“ и условия за наемане, можете да откриете тук: https://goodmills.bg/bg/rent.
Съобщи Антоанета Титянова