Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Светослав Стойчев поздравява „С майчице добра“ русенските жени за празника

Популярният изпълнител Светослав Стойчев на 9 март ще изнесе грандиозен концерт-спектакъл „Красив роман е любовта“ в родния си град Русе в чест на празника на майката и жените. По идея на кмета Пенчо Милков и зам.-кмета Енчо Енчев концертът в Русенския театър е подарък за възрастните хора, но най-вече за жените и майките.

Заедно с царицата на старата градска песен Бони Милчева в залата в Доходното здание от 10 ч. ще поднесат букет от любими шлагери. Изпълнителят с най-шармантната усмивка задължително ще изпее за 8-ми март 10-те нови песни от току-що излезлия му 5-и самостоятелен албум „Моето сърце“. Ще започне с емблематичния за женския празник свой хит „Майчице добра“. Музиката е на негова, текстът на Светла Богданова, а аранжиментът е на Пламен Велинов, който е аранжирал и песните му „Предсказание“, „Който пее, зло не мисли“, „Моето сърце“, „Хане Ювигий“, „Баница и вино“ и др.
Концертът в Русе ще бъде конфериран от телевизионната легенда Ники Колев и е част от турнето на харизматичния изпълнител, който тази година чества кръгъл юбилей на сцена. Певецът с много прекрасни дуетни половинки като Ани Върбанова - носителката на „Златния Орфей“, с „тичащата боса по асфалта“ Роси Кирилова, с Виолета Маринова от „Мистерията на българските гласове“ и Антония Рангелова, с която спечелиха две престижни награди на последния фестивал „Пирин Фолк“ с песента "Нашата земя", не спира да създава и да набляга на хубавата мелодична българска песен.
Този път сценична партньорка ще бъде кралицата на шлагера – телевизионната водеща Бони Милчева, която ще асистира на краля на баладата Светослав Стойчев на музикалния осмомартенски празник за всички русенци.
Антоанета Титянова