Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Светослав Стойчев отбелязва 30 г. на сцена с нов албум „Моето сърце“ в Сити Марк център

Талантлив и харизматичен, певецът Светослав Стойчев от три десетилетия създаде свой стил и почитатели, изпя десетки песни, радвайки хилядите си почитатели. Албумът „Моето сърце“, с десет авторски песни, е достоен завършек на една силна творческа година, в която Светослав Стойчев спечели две нови престижни награди – наградата на публиката на международния фестивал „Пирин Фолк“, която Радио Благоевград връчи на дуета Антония Рангелова и Светослав Стойчев за песента "Нашата земя".

Двамата изпълнители са лауреати и взеха и третата награда за песен, като до момента само за няколко месеца хитът за младостта и любовта има над 25 хиляди гледания.
Концертът в Сити Марк Арт център днес ще събере цветът на музикалния елит, защото не е тайна, че Светослав Стойчев изнася много съвместни концерти с царицата на старите градски песни Бони Милчева, с носителката на „Златния Орфей“ Ани Върбанова, с „тичащата боса по асфалта“ Роси Кирилова и е желан партньор в общи концерти с популярни български изпълнители.
На сцената на столичната зала Сити център днес ще се качат негови дуетни партньорки като Антония Рангелова, Виолета Маринова от „Мистерия на българските гласове“ и телевизионната дива Бони Милчева, както и танцова формация „Кадем“, която танцува в повечето от клиповете на Светослав.
Освен „Нашата земя“ и „Моето сърце“, Светослав Стойчев ще представи новите авторски песни от албума си „Който пее, зло не мисли“, „Хане Ювиги“, „Честит рожден ден“, „Предсказание“ и др., които дават заявка за голяма слушаемост и да станат любими на аудиторията. „Представям своя 5-и албум с новите си песни – мелодични и авторски, на фолклорна основа и съм сигурен, че станат близки на хората, защото всяка носи послание и дарява щастие с красотата и съдържателността си“, сподели един от най-гастролиращите в страната ни певци - Светослав Стойчев.
Антоанета Титянова