Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

KAMELOT се завръщат в България още тази година

Американската пауър метъл банда Kamelot идва за специален концерт в София на 12 ноември 2022 г. в зала Христо Ботев. Посещението в България не е част от турне на групата, а ексклузивно шоу за региона.

Всички все още сме в очакване на новини за предстоящия албум на „рицарите” на метъла, за който те започнаха да говорят още през 2020-а и може би точно на 12 ноември ще се надигне завесата и ще разберем/чуем неща от „кухнята”.
Нямаме търпение да посрещнем Kamelot в София още тази есен и сме сигурни, че много български банди мечтаят да свирят на една сцена с тях.
Тъй като Kamelot идват ексклузивно за България и няма да водят съпорт банда с тях, те очакват най-добрите предложения за българска група, която да е специален гост на концерта им в зала Христо Ботев.
От днес (21.07.2022 г.) до 31.07.2022 г. включително очакваме вашите предложения за българска банда, която да открие концерта на пауър метъл легендите Kamelot в София на 12 ноември 2022 г.
Всички заинтересовани групи могат да изпратят техни материали на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , от които ще изберем три кандидатури. Те ще бъдат изпратени до Kamelot и бандата лично ще избере съпорт за концерта си в София.
Билети за концерта на KAMELOT на 12.11.2022 са вече в продажба в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg на цени от:
- 40 лв. за първите 100 билета
- 50 лв. след изчерпване на промо билетите и до деня на концерта
- 60 лв. в деня на концерта и
на място в зала „Христо Ботев“, в случай че има останали налични .

Съобщи Тони Титянова