Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Пламен Велинов и Светослав Стойчев с 8 песни в албума „Моето сърце“

Популярният изпълнител Светослав Стойчев с поредица от концерти започна представянето на своя 5-и самостоятелен албум „Моето сърце“ в цялата страна. „Предсказание“, „Който пее, зло не мисли“, „Моето сърце“, „Хане Ювигий“, „Баница и вино“… - осем от десетте включени творби са аранжирани от Пламен Великов, който е сред най-продуктивните български композитори с над 1400 аранжимента, които е направил за знаменити български изпълнители.

продължава>
 
Светослав Стойчев отбелязва 30 г. на сцена с нов албум „Моето сърце“ в Сити Марк център

Талантлив и харизматичен, певецът Светослав Стойчев от три десетилетия създаде свой стил и почитатели, изпя десетки песни, радвайки хилядите си почитатели. Албумът „Моето сърце“, с десет авторски песни, е достоен завършек на една силна творческа година, в която Светослав Стойчев спечели две нови престижни награди – наградата на публиката на международния фестивал „Пирин Фолк“, която Радио Благоевград връчи на дуета Антония Рангелова и Светослав Стойчев за песента "Нашата земя".

продължава>
 
250-и спектакъл на фестивала „Нестия Черноморски перли“ в Свети Влас

25 август 2023 г. отбелязва своеобразен рекорд във фестивалния живот в България - на сцената пред кметството на курорта Свети Влас  се състоя 250-ият пореден концерт от Арт фестивали „Нестия Черноморски перли“. Това е българският курорт, в който за последните 21 години Български арт и фолклорен център „Нестия“ е провел многочасови концерти всеки петък в летните месеци – юни, юли и август, в които са участвали стотици хиляди танцьори от множество Балкански, Черноморски и Централноевропейски държави.

продължава>
 
Джаз фестивалът Д-р Емил Илиев в Боровец предлага джаз, рок, барок и още нещо

Фестивал с традиции, с вярна публика и носещ изненади, така накратко можем да определим Джазфорума в Боровец. Първите три вечери преобладаващо бяха с българско участие, което донесе много приятни емоции и ведро настроение на публиката.

продължава>
 
Актрисата Манал Ел-Фейтури: „В България се чувствам като у дома“

Актриса, певица, продуцент, природозащитник… Това са само част от ангажиментите на популярната холивудска актриса Манал Ел-Фейтури, която българските зрители добре познават от участието й в X Factor и „Съни Бийч“, а световната публика от британските сериали „Моето семейство“, „Бенидорм“, „Плебс“, „Коронейшън стрийт“ и холивудските продукции „Код Червено“, „211“, „Изгубен и намерен в Рим“, „Royal Blossom“… Екзотичната красавица не крие, че се чувства „в България като у дома“ и предпочита да живее тук, „защото е по-хубаво от Америка и Англия“, има много приятели, ангажименти, успехи и получава много любов и положителни емоции.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 34