Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Първи фолклорен мюзикъл „Готови Ѝ“ на ансамбъл „Чинари“ в НДК

Нещо ново и невиждано досега – фолклорен мюзикъл. Спектакълът „Готови Ѝ“ ще бъде представен премиерно на 29 ноември от 19 часа в зала 1 на НДК. В ролите на пеещи танцьори и танцуващи певци и музиканти ще бъдат великолепните артисти от ансамбъл „Чинари“, трио “Булгарина“, група „Етнотикс“ и формация „Българи“.

продължава>
 
Валентин Велчев с рецитал на „Синия Дунав“

Валентин Велчев е специален гост на III Международен фолклорен фестивал „Синия Дунав“ във Видин. Носителят на наградата „Певец на годината 2021“ за дебют ще направи голям концерт на лятната сцена пред художествената галерия в града на 3 септември 2022 г. от 19 ч. Той ще представи песните от дебютния си албум „Аз съм Валентин“, който излезе за неговия юбилей на 1 април и бързо се превърна в любим на меломаните.

продължава>
 
Нестия арт фестивали „Черноморски перли“ подкрепят Black Sea Lifestyle Awards 2022

Една от най-успешните компании в сферата на културата Български арт и фолклорен център „Нестия“, която от 31 г. осъществява множество престижни събития в страната и в чужбина и има зад гърба си над 1000 фестивала, 6000 концерта с над 2 милион публика, подкрепя XI издание на Black Sea Lifestyle Awards 2022.

продължава>
 
Кали в дует с Александра Панайотова, която разплака французите

Алекс завладя социалните мрежи със свои версии на родни поп-фолк хитове, но изпълнени на френски.Двете певици се запознават покрай френската версия на култовата песен на Кали 4-4-2, изпълнена от нашумялата ТикТок сензация - Алекс Панайотова. Родената в България французойка взриви мрежата с кавъри на поп-фолк хитове на френски. Едно от най-успешните изпълнения на момичето, което трогна френските сърца, изпълнявайки български фолклор от балкона на апартамента си по време на пандемията, е именно супер-хита на Кали 4-4-2.

продължава>
 
"Шопкини" от Европйския парламент в Брюксел до отличие на "Черноморски перли"

Лауреат на много международни фестивали Фолклорна група "Шопкини" при читалище "Бъднина", София с ръководител Сърменка Цветанова спечели почетен диплом и купа на най-значимия и дълголетен международен морски фестивал "Нестия арт Черноморски перли 2022". Автентичното пеене на самобитните певици от "Шопкини", пели и в Европарламента в Брюксел, внесе много колорит на 20-то юбилейно издание на фестивала, който се провежда всеки петък, събота и неделя в центъра на трите елитарни курорта Свети Влас, Поморие и Несебър от юни до септември.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 33