Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

ИМЕНИТАТА ДИЗАЙНЕРКА СВЕТЛА ДИМИТРОВА ОТ „АРИЕС УНИКАТ“ ЧЕСТВА ЮБИЛЕЙ 35+35 С ВДЪХНОВЯВАЩА ФОТОИЗЛОЖБА „ОТ ИЗВОРА“

Примата в българската мода Светла Димитрова - дизайнерката белязала с екстравагантност и стил най-елитните fashion събития десетилетия наред в България, собственик на бранда „Ариес Уникат“, посреща своя юбилей в звездно обкръжение и с нетипично авангардно ревю.
Изящните тоалети на стилистката, възприемана като „Уникат“ на съвременната българска мода, представя колекцията си „От извора“ - вдъхновена от непреходните български традиции, пречупени и осъвременени от творческото вдъхновение на носителката на най-престижните модни отличия.

продължава>
 
Койна Русева стана муза на дизайнера Едис Пала

Тези дни актрисата Койна Русева фрапира обществото с изключително смел кадър от фотосесия. На него тя позира с младия си колега Петър Дочев, а той е чисто гол. Провокацията им относно отношенията, които ги свързват обаче се оказа творческа идея на дизайнера Едис Пала по повод представянето на новата му колекция зpа Есен-Зима 2022/23.

продължава>
 
Аксел Харди представя екологична колекция „Засади дърво – създай бъдеще"

Дизайнерката Аксел Харди, носител на приза „Златна игла 2019“, ще представи своята най-нова екологичната „Засади дърво – създай бъдеще" на 17 септември - сезон есен/зима 2019/2020., породена от наблюдаваните промени на климата. „Нека модата създава красота на планетата, а не замърсяване! Всеки може да засади поне едно дърво и това е от съществено значение. Затова избрах символът на тази колекция да е дървото, което ни дарява с кислород, след като вдишва вредните емисии.

продължава>
 
Festival Fashion Summer Burgas с уникално шоу във Флора Бургас

С ексклузивно боди арт шоу, с демонстрации на хитови за сезона прически, с много музика и модни дефилета започва третото издание на Festival Fashion Summer Burgas във Флора-Бургас. Фестивалът ще продължи три дни, като в него вземат участие над 40 творци, дизайнери, художници, артисти, които ще покажат посоката на модните тенденции, както и красотата, сътворена от човешката ръка.  Всички те ще се разположат в двете зали – 3 и 4 на експозиционния център.

продължава>
 
Дизайнерът на Камерън Диас и Бионсе с есклузивна колекция на Green Fashion Days SOFIA 2018

София е четвъртата европейска столица, в която се провеждат Green Fashion Days. Това поставя столицата в центъра на значимите събития за всички почитатели и журналисти на "зелената", "екологична мода".

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 Следваща > Край >>

Страница 1 от 7