Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Антоанета Титянова с 60-годишен юбилей

Антоанета Титянова е популярен журналист, писател и общественик. От 40 години работи в печатните медии, където има хиляди публикации и интервюта с известни български и световни знаменитости.

Била е главен редактор на редица национални издания, водила е авторски колонки и рубрики в списания и вестници, автор е над 100 телевизионни интервюта, била е водещ на предаването „Кой кой е в столичното общество“ в БНР.
Член е на УС на Съюза на българските журналисти, на Съюза на българските писатели, на Българската асоциация на травел писателите и журналистите АБУЖЕТ, в ръководството е на Съюз на българските творци и др.
Има няколко книги, участия в повече от 10 сборни издания и е носител на български и международни награди за творчество, сред които „Златното перо“ - за публицистика на СБЖ, „Народен будител“ на ССП, на „Журналист на годината в печатните медии“, „ВИП перо“, „Медиен Оскар“, френската награда на Forum des femmes mediterannee и др. Носител е и на орден „България-Русия“.
Като общественик Титянова е организирала редица национални кампании, десеки празници, фестивали и събития. За приемането на Хартата за правата на пациента е делегиран представител на България в ЕП в Страсбург.
В книгата „Съдби и то какви“ ще откриете прилики с живота на знаменити личности и това не е случайно.
Потомка е на именити възрожденци: на поп Михаил Радулов – председател на Беловския революционен комитет, съратник на Каблешков, Бенковски и Ангел Кънчев, известен дарител; на възрожденския просветител Георги Л.Богданов, възпитаник на Йоаким Груев, свързан с революционното движение и с просветното дело в Широка Лъка. По бащина линия е внучка и правнучка на описаните в много книги видни революционни деятели на ВМРО – Ангел и Костадин Титянови.
България без граници- bgbezgranici.com

Юбилеят Антоанета Титянова посрещна с издаването на новата си книга

СЪДБИ И ТО КАКВИ – Антоанета Титянова
Автор: Антоанета Титянова
Издателство: Делта ЕК
Приликата с живота на значими личности не е случайна. Книгата започва с разказ за трагичната съдба на телевизионната легенда Татяна Титянова, спечелил награда в Марсилия 2007 г. Популярната журналистка и писателка Антоанета Титянова събира 16 разказа, публикувани в сборници в България, Франция и Северна Македония, отпечатани преди в тиражирани женски издания. Разказите затрогват с драматична съдбовност, стилът е увлекателен, книгата се чете на един дъх. Във всяка творба е залегнала частица истинска история, която затрогва, прокрадва се злободневен проблем, но как се разплита Гордевият възел – дали се затяга повече и човек обрича себе си и околните на страдание, показват одисеите на героите. Разкази с неочакван край, с много стремежи и попарени копнежи и с финалната дума на СЪДБАТА, която не пести от фаталните си сюрпризи.

• Художници: Татяна Титянова, Емил Цеински, Людмила Дамянова, Бисера Вълева, Вл. Стан;
• Фотографии: Ив. Добромиров, Б. Попов, Ил. Харизанов, Л.Йотова, С.Милев;

https://www.ciela.com/sadbi-i-to-kakvi.html