Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

„Енциклопедия 70 години Формула 1“ едновременно на световния и българския пазар

„Енциклопедия 70 ГОДИНИ ФОРМУЛА 1“ обхваща 70-годишната история на най-известното и грандиозно събитие в света на автомобилния спорт. В книгата от 384 страници ще намерите биографични подробности и интересни факти за всички световни шампиони до момента, както и вълнуващи и драматични истории за пилотите, оставили незабравим отпечатък в състезателната история.

Уникална по своето съдържание, тя потапя читателя във вълнуващия свят на най-адреналиновия спорт читателите от цял свят и българските любители на Формула 1. В нея на английски език ще прочетете за забележителните писти, отборите и техните собственици, а също така ще намерите много статистическа информация, спортни и технически правила, катастрофи, както и незабравими снимки от легендарни моменти от историята на Формула 1.
Авторът представя събития, които едно по едно изграждат историята на състезанията, отборите и развитието на автомобила и двигателя през годините. Това луксозно издание ще допълни колекцията ви като колекционер, ще допълни вашите познания като фен или ще ви запали по автомобилния спорт.
Повече информация за енциклопедията, как можете да се снабдите с нея ще откриете на

 https://70yearsf1.com/ и https://www.facebook.com/70yearsF1/.
Съобщи Тони Титянова