Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

„Петдесет нюанса сиво” триумфира на филмфеста в Берлин

Над 2000 фена на Крисчън и Анастейжа се събраха на Ladies’ Night в Cinema City, за да гледат предпремиерно най-дългоочаквания филм на годината. „Петдесет нюанса сиво” направи световния си дебют на престижния кинофестивал „Берлинале”. По червения килим в Берлин минаха екранните Анастейжа Стийл и Крисчън Грей, както и режисьорът Сам Тейлър-Джонсън и авторът на романа Е.Л. Джеймс.

Типично в своя стил, Дакота Джонсън дойде на премиерата в секси черна рокля, а Джейми Дорнън – в смокинг. И двамата бяха останали без думи от вълнение, а след прожекцията феновете заявиха убедено, че по-подходящи актьори от Джонсън и Дорнан за ролите от култовия роман няма.
По същото време най-големите фенове на „Петдесет нюанса сиво” в България имаха уникалната възможност да изгледат предпремиерно филма в салоните на специална за дамите прожекция Ladies‘ Night в Cinema City. Повече от 2000 фена се събраха, за да гледат най-дългоочаквания филм на годината.
„Петдесет нюанса сиво” продължава да чупи всякакви рекорди у нас, като това е филмът, който ще се излъчва в най-много киносалони - 69 екрана в цялата страна. Кината ще продължават да отварят нови и нови прожекции за празника на влюбените.
Тони Титянова