Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

СПЕКТАКЪЛЪТ „ШОПСКА ОГЪРЛИЦА" ОЖИВЯВА НЕПРЕХОДНИЯ ФОЛКЛОР ОТ 7-ТЕ ШОПСКИ РАЙОНА

Цялата пъстрота на един от най-колоритните етнографски райони на България - Шоплука, ще оживее в концерт-спектакъла „Шопска огърлица“ на 29 април в Дом на културата „Средец“. Предстоят още три представления в следващите месеци в селата Долно Камарци в НЧ „Хр.Ботев 1919“, в с. Бусманци в НЧ „Елин Пелин 1926“ и с. Чеканчево в НЧ “Отец Паисий 1919“.

продължава>
 
ИМЕНИТАТА ДИЗАЙНЕРКА СВЕТЛА ДИМИТРОВА ОТ „АРИЕС УНИКАТ“ ЧЕСТВА ЮБИЛЕЙ 35+35 С ВДЪХНОВЯВАЩА ФОТОИЗЛОЖБА „ОТ ИЗВОРА“

Примата в българската мода Светла Димитрова - дизайнерката белязала с екстравагантност и стил най-елитните fashion събития десетилетия наред в България, собственик на бранда „Ариес Уникат“, посреща своя юбилей в звездно обкръжение и с нетипично авангардно ревю.
Изящните тоалети на стилистката, възприемана като „Уникат“ на съвременната българска мода, представя колекцията си „От извора“ - вдъхновена от непреходните български традиции, пречупени и осъвременени от творческото вдъхновение на носителката на най-престижните модни отличия.

продължава>
 
„ДЕНИС И ПРИЯТЕЛИ“ се завръща

След 114 месеца пауза, „Денис и приятели“ се завръща този петък с видеокаст и подкаст на сайта denisandfreinds.com. От студиото си в Тампа, Флорида, музикантът и водещ Денис Ризов сяда отново зад микрофона в предаването, в което забранени разговори и теми няма, смисленото лично мнение е на пиедестал, а рокмузиката господства.

продължава>
 
„ВКУСНА БАБА МАРТА“ ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА III ПРАЗНИК НА МАРТЕНИЦАТА В ТЪРГОВИЩЕ

За поредна година Къщичката на Пижо и Пенда отвори врати в центъра на Търговище и три дни (27 февруари-1 март 2023 г.) на открита сцена до нея ще протече III Национален „Празник на мартеницата Търговище 2023 г.“, като за първи път в страната тази година се организира Изложба-конкурс „Вкусна Баба Марта“. Първото „Ателие за Вкусни мартенички“ се организира в Център за специална образователна подкрепа, с директор Йорданка Маринкова, като отново в Къщичката на Пижо и Пенд има щанд с детски творби с благотворителна цел.

продължава>
 
Койна Русева стана муза на дизайнера Едис Пала

Тези дни актрисата Койна Русева фрапира обществото с изключително смел кадър от фотосесия. На него тя позира с младия си колега Петър Дочев, а той е чисто гол. Провокацията им относно отношенията, които ги свързват обаче се оказа творческа идея на дизайнера Едис Пала по повод представянето на новата му колекция зpа Есен-Зима 2022/23.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 64