Банер
Направете си ефектна прическа

 Буклите правят прическата пищна и царствена. Кукленските фризури на вълни са запазена марка за холиведските звезди. Както естествените, така и изкуствените къдрици се нуждаят от грижа.

Веднага след къдрене косата изглежда страхотно, но къдрите бързо губят формата си. Как да им придадете обем и трайност?
Потребно е да третирате косъма с продукти, които предпазват от влажността на въздуха и от горещината. Това е важно, тъй като косата поема 30% от собственото си тегло от влагата и буклите губят формата. Ето две прически, с които ще изглеждате бляскави с изящни и игриви букли.

Закачлива асиметрия
Смела и очарователна става прическата чрез неравномерната структура на къдриците. Оформете страничен път и започнете да навивате на охлювчета с маша. След като оформите буклата, я фиксирайте с щъркелче. Навийте цялата коса. Като изстине, махнете щъркелчетата и я разтърсете. Леко я разрешете с пръсти. Оформете я от едната страна и фиксирайте буклите с лак. Ако имате бретон, не го навивайте силно. Оставете го леко извит и пригладен встрани.

Нежни извивки
Изящно падащите вълни перфектно подчертават изяществото на лицето и на деколтето. Навийте косата, като отделяте кичури от около 3 см. Навийте ги със средно голяма гореща ролка. Оставете крайче от 1 см свободно. Така ще получите завъртане като спиралка. Развийте ролката едва тогава, когато косата е напълно изстинала. Оформете път и напръскайте със спрей за къдрици, който ще даде издръжливост на прическата. Срешете отгоре косата, за да стане гладка в основата. Ако не го направите, къдриците ще имат неестествено бухнал вид. Фиксирайте с лак. Много подходящ е лакът за коса Syoss Strong Hold, който дава възможност за 24 часа дълготрайна фиксация, както и силно, гъвкаво стилизиране. Получавате професионален и оптимален резултат - бързо изсушаване и лесно разресване.